1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak podłączyć Audio

Temat na forum 'TV i Audio' rozpoczęty przez dawid813, Sierpień 8, 2012.

  1. dawid813

    dawid813 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    275
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    Zakupiłem ten oto kabel do monitora KABEL VGA AV HD GOLD DO XBOX 360 XBOX360 - BLISTER (2514871384) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
    Monitor ma 2 wejścia audio Line IN oraz Line Out czy jest możliwość podłączenia 2 koncówek audio kabla vga właśnie do tego monitora ?
    mam taką przejsciówkę (http://nokautimg3.pl/p-6b-ac-6bac64...inch-przejscie-mini-jack-3-5-mm-2x-chinch.jpg) i jest to normalny mini jack 3.5 mm , więc czy podłącze ten koniec do subwoffera Creative Inspire P380 ? ( http://obrazki.elektroda.net/18_1276019516.jpg )
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    mozesz podlaczyc i powinno dzialac ale nie licz na cudowna jakosc dzwieku
     
  4. D4Ru73K

    D4Ru73K Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2009
    Posty:
    803
    Polubienia:
    99
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Będzie działać, ale dźwięk będzie stereo, a sub będzie buczał. Na takich głośnikach nie da się uzyskać dźwięku przestrzennego bez wzmocnienia. Potrzebny jest dekoder, zewnętrzna karta muzyczna albo amplituner.
     
  5. dawid813

    dawid813 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    275
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    a z SONY S-master 5.1ch Full Ditigial Amplifier działałoby ? mam do tego subwoffer ale nie wiem czy posiadam jeszcze glosniki , jakbym ich nie miał to by była możliwość podpięcia tych z Creative
    tu są wejścia z tyłu [​IMG]
    [​IMG]
     
  6. dawid813

    dawid813 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    275
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    refresh
     
Wczytywanie...

Poleć forum