1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak podlaczyc COMPONENT HD do tv

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez bankai, Sierpień 23, 2012.

  1. bankai

    bankai Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Mam banalne pytanie chce podlaczyc ixa pod HD componentem bo hdmi nie moge. I wiem ze na stronie xboxa pisze ze trzeba uzyc zielonego niebieskiego czeronego bialego i znow czerwonego. Ale moj tv/monitor ma wejscie component (HDMI tez ma ale jego nie moge uzyc) i tylko ma czerowne zielone i niebieskie wejscie czy tak bedzie dzialac?? Na te chwile nie moge sprawdzic a ciekaw jestem.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  4. bankai

    bankai Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    o kurde. TO poco jest 2 razy ten czerwony i zolty?? w tym tv moim nie ma nawet wejsica na sluchawki to jak to zrobic zeby byl glos


    Ale obraz bedzie??
     
  5. bankai

    bankai Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    a jak podlacze headseat do pada to bede miec glos??
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie headset nie sluzy jako sluchawki

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  7. bankai

    bankai Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ****. TO jak moge osiagnac dzwiek nie mam zoltego i bialego chinacza
     
  8. bankai

    bankai Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  9. invisible

    invisible Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2007
    Posty:
    380
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    W takim przypadku pozostaje podlaczenie do wiezy/amplitunera/wzmacniacza.
     
  10. bankai

    bankai Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    to i tak nie wiem jak to zrobic
     
Wczytywanie...

Poleć forum