1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak podłączyć drugiego pada?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Kralek96, Lipiec 10, 2010.

  1. Kralek96

    Kralek96 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Mam pytanko widoczne w tytule.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Grzib

    Grzib Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2010
    Posty:
    298
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Górny Ślonsk
    "Wystarczy nacisnąć i przytrzymać na padzie środkowy przycisk. Jeśli to jednak nie zadziała, należy dodatkowo wcisnąć w konsoli i w padzie przyciski wyszukiwania (znajdują się onbe obok slotów na karty pamięci)."

    Wystarczy poszukac
     
  4. PremiumPRO

    PremiumPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2010
    Posty:
    665
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Takich tematów było już sporo. Używaj wuszukiwarki. Jest na górze strony :).
     
  5. Hakon

    Hakon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Włocławek
    tak pytanie nie zakladam nowego teamtu niechce mi sie np jak biore pada do kumpla i gramy w gowa 2 i inne gry na co opie to rozlacza zawsze 2 pada czy to u mnie czy to u niego jak mozna temu zaradzic
     
  6. Grzib

    Grzib Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2010
    Posty:
    298
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Górny Ślonsk
    "Wystarczy nacisnąć i przytrzymać na padzie środkowy przycisk. Jeśli to jednak nie zadziała, należy dodatkowo wcisnąć w konsoli i w padzie przyciski wyszukiwania (znajdują się onbe obok slotów na karty pamięci)." .

    Sprobojcie je poprostu jeszcze raz zaprogramowac na wasze konsole.
    Czyli jak idziesz do niego bierzesz swojego pada to zrob to co napisalem
     
  7. Hakon

    Hakon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Włocławek
    robilismy tak przez pierwsze 10 minut caly czas rozlacza potem co jakies 30 minut rozlacza bateria na fulla
     
  8. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    [​IMG]


    jak rozłącza pada to wymień/naładuj baterie
    podklej taśmą klejącą koszyczek na baterie
    naciąg spreżynki bo niektóre baterie sa krótsze o 1mm
    lub zrób małe kulki ze sreberka od czekolady i je wrzuc do koszyczka
     
Wczytywanie...

Poleć forum