1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak podłączyć dysk od xboxa 360 do komputera ze starą płytą główną

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez himus11, Wrzesień 25, 2009.

  1. himus11

    himus11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    Witam mój komp ma już trochę lat :p więc nie ma jeszcze wejścia SATA czy jest jakiś sposób w jaki można podłączyć dysk od xboxa do tego pc najlepiej przez USB i jak najtaniej :p.Pozdrawiam Himus11

    //ort.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. prolo3

    prolo3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 6, 2009
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    bia
    a może frytki do tego? fajnie by było ale niestety nie ma takiej możliwosci
     
  4. himus11

    himus11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    Właśnie że się mylisz bo kiedyś widziałem taki kabel który podłancza się do HDD od xboxa i do PC tylko już go nie ma na allegro no i troche drogi był :/
     
  5. prolo3

    prolo3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 6, 2009
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    bia
    wow zwracam honor jesli faktycznie cos takiego istnieje
     
  6. gangster6669

    gangster6669 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2007
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Mirsk
  7. himus11

    himus11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    Czyli z pomocą takiej obódowy przeniose dane?
     
  8. gangster6669

    gangster6669 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2007
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Mirsk
    jak najbardziej, sam tak robię.
     
  9. himus11

    himus11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
  10. gangster6669

    gangster6669 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2007
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Mirsk
  11. himus11

    himus11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    Chce tylko skopiować motywy na hdd :D
     
  12. gangster6669

    gangster6669 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2007
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Mirsk
    jeżeli tylko motywy to ez problemu a jeszcze powiedz jaki masz dysk? Jaka pojemność.
     
  13. himus11

    himus11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
  14. dymek84

    dymek84 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wiatam mam taki sam dysk i winde 7 i mi go nie widzi xplorer360 ani xport 360 podlanczam pod sata na plycie i mam tez kontroler VIA 6421a i tak samo go nie widzi sterownikow nie ma do sciagniecia poniewaz kazdy windows ma juz wbudowane widze go w panelu sterowania i moge go sformatowac ale nie o to mi chodzi czy ktos ma jakies rozwiazanie??
     
  15. Qrczak81

    Qrczak81 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 29, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gliwice
    Qrde mam to samo:/widocznie 7 tak juz ma:/ no nic trzeba zainstalowac XP:)
     
  16. dymek84

    dymek84 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Aha dzięki za odpowiedz już nie będę się mordował z podłączeniem tego dysku na 7. na szczęście mam XP na innym dysku wiec pokombinuje. jak macie jakieś jeszcze programy do dysku od Xbox-a to zapodajcie. albo jakieś pomysły co zrobić jak już będę miał podłączony dysk pod kompa ;]
     
  17. doctorwho22

    doctorwho22 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    72
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Krypton
    chłopaki czy jak chce podłączyć dysk z xboxa 360 do kompa i korzystać z niego jako normalny dysk systemowy? Czy wystarczy sformatować czy podłaćzyć przez program hddhakr i wgrac jakis orginalny .bin dysku?
     
Wczytywanie...

Poleć forum