1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak podlaczyc internet ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez OrangeMan, Wrzesień 26, 2011.

  1. OrangeMan

    OrangeMan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2011
    Posty:
    42
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Biestrzykowice
    Czy da sie jakos podlaczyc internet (bez routera) tylko kablem ethernet i modemem. Jesli tak to napiszcie jak albo podajcie link do tematu.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. OrangeMan

    OrangeMan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2011
    Posty:
    42
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Biestrzykowice
  4. Abaddone`

    Abaddone` Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2010
    Posty:
    500
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Krk
    ja probowalem jak mialem neostrade. Teraz mam UPC to tylko router i modem daje sie pod internet i numer jeden pod kompa i nr2 pod xbox`a - Resetuje sie modem i router i hula jak tralala
     
  5. yaro555

    yaro555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2010
    Posty:
    330
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Skierniewice, Poland
    Ja mam router ADSL i nic nie musiałem ustawiać, podpiąłem kabel z routera do xboxa i od razu wsio było
     
  6. OrangeMan

    OrangeMan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2011
    Posty:
    42
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Biestrzykowice
    Yaro ile masz wtyczek z tylu modemu ?
     
  7. Abaddone`

    Abaddone` Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2010
    Posty:
    500
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Krk
    zalezy jaki router ale przewaznie 4 sa wejscia. a W modemie nie mam zadnego ethernet. Tylko od neta :)
     
  8. OrangeMan

    OrangeMan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2011
    Posty:
    42
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Biestrzykowice
    abaddone czyli ten sposob (tez mam neostrade tp) dziala ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum