1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

jak podlaczyc kabel hdmi do xboxa

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez seerax, Lipiec 26, 2010.

  1. seerax

    seerax Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    witam
    dopiero co dostalem xboxa, chcialem sie zapytac co to moze byc jak podlaczam kabel hdmi do xboxa i do tv i w tv wyskakuje komunikat "tryb niedostepny"?
    prosze o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. zlewozmywak

    zlewozmywak Banned

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2009
    Posty:
    159
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Mława
    Jeśli masz możliwość to spróbój na innym tv
     
  4. seerax

    seerax Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  5. johnnasek

    johnnasek Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    Musisz zmienić tryb obrazu.
    W moim tv jest tak Tv,av1,av2,av3,av4,PC,HDMI 1, HDMI 2
     
  6. mistrzmtb

    mistrzmtb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    726
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Gora
    spróbuj na innym kablu, albo podłącz na av i zresetuj ustawienia obrazu.
     
  7. seerax

    seerax Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jak zresetowac ustawienia obrazu?
     
  8. Wolus

    Wolus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2010
    Posty:
    150
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pleszew
    Wyjaśnij to bardziej.
    Podłączasz kabel HDMI do konsoli i TV. Zmieniasz tryb obrazu z TV na HDMI i wyskakuje ,że urządzenie jest niedostępne ?
     
  9. sid2007

    sid2007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    1685
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Radom
    Pewnie coś nie docisnąłeś. Podłącz jeszcze raz i w TV wybierz sygnał z HDMI.
     
  10. seerax

    seerax Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    wlasnie problem w tym ze wszystko dobrze docisniete.

    tak wlasnie jak piszesz, podlaczam kablem hdmi, przelaczam na hdmi w tv i po chwili wyskakuje ze "tryb niedostepny"
     
  11. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
  12. thris

    thris Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 8, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jestem prawie pewien że konsola włącza się na 1080p, a twój telewizor nie może sobie poradzić. Jak konsola działa, to spróbuj na oślep dojść do ustawień ekranu. Na maksa w prawo analogiem a potem cały czas "A". Powinno się ustawić 480p(chyba, nie pamiętam już) , jeśli działa to poeksperymentuj i ustaw najwyższą możliwą rozdzielczość.
     
  13. seerax

    seerax Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    o to dobry pomysl, a moze mi ktos zrobic zdjecie moze byc nawet komorką zeby tylko bylo widac napisy jak wyglada to menu po podlaczeniu kabla hdmi i w ktorym miejscu sa te opcje? to przelacze sobie na slepo.

    moga byc byle jakie zdjecia nawet male tylko zeby napisy bylo jako tako widac
    pozdrawiam
     
  14. Kubus_76

    Kubus_76 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2009
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kalisz-Wielkopolska
    Pytanie 1 czy próbowałeś go podłączyć po Euro scart ? I czy wtedy masz obraz ? Jak tak to poprostu w tym trybie ustaw sobie X na HDMI w ustawieniach i podłącz HDMI od TV do X. To niec trudnego ;-)
     
  15. seerax

    seerax Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no tak, probowalem z tym standardowym kablem i wszystko smiga, tylko ze jak podlaczam z tym kablem to nie mam mozliwosci zmiany ustawien dla kabla hdmi..

    wrzuci ktos te zdjecia o ktore prosilem menu z podlaczonym kablem hdmi?
    pozdrawiam
     
Wczytywanie...

Poleć forum