1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak podlaczyc konsole LIVE ?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez RHCP., Czerwiec 10, 2010.

  1. RHCP.

    RHCP. Banned

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kaków / Bieżanów ! :D
    tak jak w temacie Przez kabel skroowany. mam juz 2 dzialajace karty asieciowe .
    W PC dziala net . Lecz kabel prowadzacy do x360 ma brak lub ograniczoną łączność. Co mam zrobić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    udostepnic lacze i poszukac watku o tym na forum
     
  4. Gumis1985

    Gumis1985 Banned

    Dołączył:
    Luty 10, 2010
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków, PL
  5. Bazajaytee

    Bazajaytee V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    845
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    się znamy?
    stwórz połączenie, odblokuj porty. Podzczas gry na XBL komp musi być włączony
     
  6. RHCP.

    RHCP. Banned

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kaków / Bieżanów ! :D
    ale tam nie jest nic wyjaśnione..
     
  7. RHCP.

    RHCP. Banned

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kaków / Bieżanów ! :D


    Jak mam odblokować porty ? bo wszystko inne juz jest. :)
     
  8. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  9. RHCP.

    RHCP. Banned

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kaków / Bieżanów ! :D
    uz sobie poradzilem dzieki,.
     
Wczytywanie...

Poleć forum