1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak podłączyć konsole pod ten TV

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Tycior, Kwiecień 9, 2016.

  1. Tycior

    Tycior Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 18, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zalesie
    Witam!
    Mam taki tv http://www.samsung.com/pl/consumer/tv-av/tv/hd/LE32E420E2WXXH
    Posiada tylko jedno eurozłącze i 2x hdmi z czego hdmi w xboxie nie dziala. TV nie ma wejść AV niestety.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. rowerser

    rowerser Sialalalalallalal V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2008
    Posty:
    586
    Polubienia:
    141
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kozie Byki
  4. Tycior

    Tycior Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 18, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zalesie
    Mam taka przejsciówke. Tam jest 6 wtyków - 2x czerwony, niebieski, biały, żółty i zielony. Które podłączyć? Czerwony,biały i żólty nie daje obrazu, próbowalem.
     
  5. rowerser

    rowerser Sialalalalallalal V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2008
    Posty:
    586
    Polubienia:
    141
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kozie Byki
  6. Tycior

    Tycior Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 18, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zalesie
    No mam to ;) ale obrazu i tak nie ma. Czasem coś sie pojawi jak podlacze niebieski,czerwony i zielony ale obraz jest nieczytelny.

    [​IMG]
     
  7. rowerser

    rowerser Sialalalalallalal V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2008
    Posty:
    586
    Polubienia:
    141
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kozie Byki
    Inne kable, zobacz co ja dałem, a co masz ty
     
  8. Tycior

    Tycior Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 18, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zalesie
    Jak ten kabel sie nazywa?
     
  9. p_bladek

    p_bladek Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 8, 2016
    Posty:
    861
    Polubienia:
    487
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Chinch to chinch nie ważne jaki ma kolor, obraz przekazuje tak samo. Żółty to obraz czerwony i biały audio. Niestety przez takie podłączenie obraz będzie naprawdę marnej jakości. HDMI dlaczego nie działa

    Edit: możesz podłączyć jakikolwiek kabel chinch. Byle byś zachował kolorystykę. Tzn:
    Jeżeli w przejściówkę pod żółte gniazdo podłączasz niebieski kabel, to z drugiej strony musisz podłączyć tak samo. Kabel nazywa się po prostu chinch, audio+S-Video.. Na takim podłączeniu jakość na LCD będzie zawsze mizerna.
     
    Ostatnia edycja: Kwiecień 11, 2016
  10. Tycior

    Tycior Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 18, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zalesie
  11. niagara198

    niagara198 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2015
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Pewnie sie nada. Ale czy ma to sens? Za tyle kasy to pewnie naprawisz hdmi w xboxie.
     
  12. Damian_89

    Damian_89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2011
    Posty:
    335
    Polubienia:
    423
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Devil Team Hacked
    Kolega jeszcze nie widział obrazu a raczej jakości obrazu po eurozlaczu, napraw HDMI bo za chwilę będziesz pisał o marnej jakości obrazu na x360

    Wysłane z mojego D722P przy użyciu Tapatalka
     
  13. p_bladek

    p_bladek Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 8, 2016
    Posty:
    861
    Polubienia:
    487
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Tyle że rozmawiamy o componencie.
     
  14. Tycior

    Tycior Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 18, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zalesie
    Nieważne, kupiłem gołego jaspera ze sprawnym hdmi za 150PLN
     
Wczytywanie...

Poleć forum