1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak podłączyć pada do X360 Arcade ?

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Patwoj17, Luty 5, 2009.

  1. Patwoj17

    Patwoj17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
    Sorry ,że zakładam taki noobowski temat ale mam instrukcję po angielskui tyle. :)
    1.Chciałby się dowiedzieć jak podłączyć drugiego pada do Xboxa 360.

    PS: Chodzi o bezprzewodowego pada.

    2. Pytanie nie do tematu ale nie będe ich tyle zakładał :) :

    Czy mogę podłączyć dysk przenośny do Xboxa przez USB, jeżeli tak to jak nagrać tam gry ??
    Z góry THX ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. simonnt

    simonnt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    188
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    1. Przytrzymać zielono srebrny przycisk na padzie.
    2. Nie.

    Pzdr.
     
  4. ziom779997

    ziom779997 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pada drugiego podłanczasz tak jak pierwszego. Na konsoli naciskasz przycisk do szukania nowych urzadzen-jest on kolo slotow na karty pamieci, i na padzie tez naciskasz taki maly przycisk kolo napisu: "Microsoft". Dysk nie bedzie dzialal. Jedynie wyjście to dysk oryginalny, lub przerobiony WD Bevs.
     
  5. Bug

    Bug Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2008
    Posty:
    118
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łódź
    troche głupoty... można podłączyć dysk przenośny ( pendrive / normalny przenośny) ale tylko do ogladnia filmow, sluchania muzy itd, bez nagrywania na niego gier i profilu
     
  6. Dzidorek

    Dzidorek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    heh tez niewiedzialem jak podlaczyc :D wlasnie tego szukalem dzieki "ziom~" :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum