1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak podłączyć przewodowy kontroler do xboxa 360 elite?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Elek93, Marzec 15, 2011.

  1. Elek93

    Elek93 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Londyn
    Pytanie może się wydawać mega głupie ale pytam na serio.
    Mam biały kontroler na kablu zakończony okrągłą wtyczką (trochę podobne do tej jakiej używały stare myszy komputerowe tzn ps/2) tylko że w mojej konsoli nigdzie nie potrafię znaleźć podobnego gniazda o_O Zdjąłem nawet front plate'a i nadal nic.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Quato

    Quato Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2011
    Posty:
    147
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    prawdopodobnie brakuje Ci takiego adaptera link
     
  4. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    bo ci tego brakuje:
    [​IMG]

    Ktos ci sprzedal pada bez tej koncowki.
     
  5. Rolo89

    Rolo89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    111
    Polubienia:
    83
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
  6. Elek93

    Elek93 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Londyn
    Dzięki, pójdę do sklepu i spytam o to ;) swoją drogą dziwne... Dlaczego ms nie zakończył pada od razu usb o_O
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    tak samo bylo z x1 a powod prosty - jak zachaczylbys kabel np noga to sie zlaczka odepnie i nie wywalisz konsoli.
     
  8. Elek93

    Elek93 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Londyn
    Jakoś apple poradził sobie z tym problemem w swoich laptopach bez żadnych przejściówek ale to nie o tym temat, pójdę jutro do sklepu zapytam czy nie powinno w zestawie być tej złączki (pad był używany, może gdzieś leży ten kabelek u nich).
    Dzięki za odpowiedzi, na początku myślałem że tylko pierwszy xbox miał kontroler na kablu, bo pad ten jest biały a ja jak już pisałem mam elite.
     
Wczytywanie...

Poleć forum