1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

jak podłączyć x360 do pc

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez Dawid959, Kwiecień 13, 2009.

  1. Dawid959

    Dawid959 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2008
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zawiercie
    Tak jak w temacie chcę, żeby z PC wgrać, np. muzykę albo filmy na dysk w xboxie360 jak to zrobić? Mam kabel ethernet. Zrobiłem już tak, że przez program windows media connect się dostałem i w moich dokumentach jak mam muzę to da się ją odtworzyć w xboxie, ale chce ją wgrać na dysk albo film. Wiem, że się da, bo czytałem kiedyś na tym forum. Mam NXE jak coś.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. chomik01

    chomik01 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    146
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    legnica
    to tak oo :
    żeby podłączyć xbox'a do PC musisz mieć windows media player 11 i udostępnić xbox'a.
    potem wszystkie pliki co masz w dokumenty ( obrazy, video, muzyka ) będą udostępniane.
    musisz mieć włonczonego kompa i routera żeby wszystko działało.
    I nie można filmów, muzyki czy obrazków przegrać na dysk twardy. możesz tylko słuchać muzyki, oglądać flim przeglądać obrazy. To jest po to by nie nagrywać filmów, obrazów czy zdjęć tylko je przeglądać na xbox'sie :] innymi słowy nie da się tego zgrać na dysk ;p
     
  4. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    tak jak napisał chomik nie da sie z kompa nic wrzucic na dysk.
    cos zle wyczytałes na tym forum :)
     
  5. Dawid959

    Dawid959 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2008
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zawiercie
    Thx, a tak przy okazji to chce sobie przegrać moje 3 oryginalne gry na dysk. Widziałem poradnik na forum, ale tam trzeba rozkręcać i w ogóle film oryginalny. Mozna to zrobić jakoś bez tego? Po prostu z napędu w pc zrzucic na dysk?
     
  6. chomik01

    chomik01 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    146
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    legnica
    mozna ale musisz mieć odpowiednie oprogramowanie, kabel pod USB był gdzieś poradnik na tym forum albo było opisane najlepiej wsadzić płyte do kosnoli nacisnąc Y i wybrać zainstaluj na twardym dysku ale żeby grać i tak musisz mieć płytkę w napędzie żeby grać
     
  7. Dawid959

    Dawid959 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2008
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zawiercie
    źle mnie zrozumiałeś chce zrzucić oryginalną grę na dysk w kompie i później jak coś to sobie wypalić obraz tej gry
     
  8. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    A próbowałeś robić obraz płyty przez alcohol 120 ?? pobierz go i wsadz płytę do napędu PC i tam w programie daj zrób obraz płyty lub coś w tym stylu i powinno zrobić nie wiem jakie zabezpieczenia mają gry na xbox'a .
     
  9. Dosiapl

    Dosiapl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2009
    Posty:
    598
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sanok
    A więdz jaęzle masz przerobiony napęd w kompie to może ci zrobi , a jak nie to bida
     
  10. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    poczekaj jeszcze troche najnowszy soft ixtreme 1.6 jak wyjdzie bedzie miual tak mazliwosc
     
  11. Dawid959

    Dawid959 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2008
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zawiercie
    heh udao się ImgBurnem :p
     
Wczytywanie...

Poleć forum