1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak podłączyć XBOX360 pod neostradę?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Ziomex2073, Lipiec 19, 2010.

  1. Ziomex2073

    Ziomex2073 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam... Chciałbym się dowiedzieć jak mogę podłączyć XBOXa pod neostradę... Mam modem Sagem F@st 800... Proszę o dokładną instrukcję... Z góry THX!!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Dragsiu

    Dragsiu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    240
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Możesz neta udostępnić przez kompa. Wtedy musi być komp włączony, żeby X miał neta.

    Najlepiej chyba kupić router, bo wszystko może działać niezależnie.
     
  4. Warmin

    Warmin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    291
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Legnica
  5. Ziomex2073

    Ziomex2073 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dragsiu,
    jak tak zrobić jak pisał? Tzn. komp musi chodzić aby xbox miał internet??
     
  6. Dragsiu

    Dragsiu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    240
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jeżeli udostępniasz neta za pośrednictwem kompa, to musi być on włączony. Komp odbiera neta przez usb (modem), a przekazuje dalej przez lan do konsoli. Warmin podał odpowiedni link, zajrzyj tam ;)
     
  7. key

    key Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Chłopaku kup za grosze prosty router ADSL, nawet używkę bez WIFI. Zwróci Ci się szybko w rachunkach za prąd i bez kombinowania.
     
Wczytywanie...

Poleć forum