1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak podłączyć Xboxa 360 do internetu bezpośrednio do kabla? Mam błąd IP

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez xczar0, Lipiec 12, 2009.

  1. xczar0

    xczar0 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak wcześniej. Mam osiedlówkę, Kabel był podłączany do kompa :p
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    niepodlaczysz bo adres MAC twojego xboxa jest inny niz MAC sieciowki w PC...


    ale to osiedlowka,watpie czy po macu jada...

    sprubuj ustawic ipki na x'ie takie same jak w pc,wlacznie z bramami i dns


    jak nie pujdzie to kup router;]
     
  4. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    sklonuj mac adres peceta do xboxsa
     
  5. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    jak niby ma to zrobic skoro mac jest na stale do sieciowki przypisany-.-?pomyslales choc troszke zanim udzieliles odpowiedzi?
     
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    miedzianek - dobre :)
    ja pomyślałem ty chyba nie:)
    korzystałeś kiedyś z tej opcji ???
    [​IMG]

    albo z tej????

    [​IMG]
     
  7. funuman

    funuman Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2009
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Sprawa prosta - idź do admina i powiedz żeby dodał adres fizyczny xboxa (mac). =]

    Tak się robi również z instalacją internetu dla wielu kompów z jednego źródła.
     
  8. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    kris-zwracam honor-myslalem ze x360 nie jest az do tego stopnia zaawansowany

    mam nadzieje ze wybaczysz;)
     
  9. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    kazdy sie myli :) ja tez nie wiedziałem kiedys o tyum ze mozna rehashowac profie, themsy i inne dodatki :)
     
  10. xczar0

    xczar0 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Typek od sieci powiedział, żebym mu podał MAC, co zrobiłem. A czy żeby przez Router sobie podłączyć WiFi trzeba kupić oryginalną kartę WiFi od M$? Czy można mieć tę od routera??:D
     
  11. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    xczar0 - janiej poprosze?? co masz na mysli mowiac "można mieć tę od routera"
     
  12. xczar0

    xczar0 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czasami do Routera dołączają takie odbiorniki wifi np. w standardzie usb :p Czy takie coś będzie działać czy tylko kablem się da podłączyć??
     
  13. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    nie nie bedzie działac
    ale mozesz podłaczyc drugi router :)
     
  14. xczar0

    xczar0 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wiesz w sumie to droga inwestycja. Jeden Router około 150zł. Razy dwa to już dawno bym miał Playstation 3 :D:D Czasami się zastanawiam dlaczego wziąłem xsa
     
  15. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  16. neo-kce

    neo-kce Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2009
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Katowice
    Musisz mieć od M$ ... tematu już był poruszany
    Kod:
    http://x360iso.org/sprzet/1304-router-do-grania-przez-neta-jaki-2.html
    Kod:
    http://xboxonline.valhalla.pl/index.php?showtopic=15590
    link by $krisr77
     
  17. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    ja bym polecal jednak routerek i kabel do pc i xboxa;]
     
Wczytywanie...

Poleć forum