1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak podłączyć Xboxa 360 do laptopa

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dikajos, Grudzień 26, 2010.

  1. dikajos

    dikajos Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przeglądałem trochę forum i widziałem parę pytań odnośnie podobnego zagadnienia, ale tak się składa, że ja mam laptopa ASUSA sprzed jakichś pięciu lat i jestem BARDZO ciekawy czy można byłoby podłączyć do niego xboxa i grać bezproblemowo posługując się monitorem z tego lapka?

    KABEL GOLD DO XBOX 360 VGA HD AV POZLACANY K21 (1369072297) - Aukcje internetowe Allegro

    Czy kabel z powyższego linka wystarczy do odpalenia Xboxa na moim laptopie? Ktoś grywa w taki sposób? Bo sytuacja finansowa nie pozwala mi na zakup nowego TV a bardzo chciałbym pograć :). A jeśli ten kabel to za mało, ale jest możliwe odpalenie x360 na monitorze laptopowym to bardzo proszę o wskazówki. Z niecierpliwością czekam na odpowiedzi :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KNAR

    KNAR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    404
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Jak w lapku masz WEJŚCIE vga/hdmi to bezproblemowo się podłączysz takim kablem czy obojętnie jakim hdmi.
     
  4. mihcal5

    mihcal5 Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    531
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    o ile dobrze wiem to NIE DA SIĘ GRAĆ NA MONITORZE LAPTOPA (a jeżeli jest taka możliwość to chyba będzie bardzo słaba jakość obrazu)
    Mogę się mylić.
     
  5. scofield997

    scofield997 V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    113
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdzieś w Mazowieckim
    Dam Wam Nobla jak podłączycie X'a pod lapka i będziecie odpalać na nim gry :D
     
  6. KamiLLCR7

    KamiLLCR7 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2010
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Gdańsk
    Mam takie pytanko czy ten kabel co podał dikajos jest oryginalny ? Podziękuje ;)
     
  7. mihcal5

    mihcal5 Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    531
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    @up2 Też tak właśnie myślałem.
     
  8. dikajos

    dikajos Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    aha więc się nie uda ?:]
     
  9. KNAR

    KNAR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    404
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
  10. mihcal5

    mihcal5 Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    531
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    podłączyć to ja też podłączę. A co z obrazem ?!
     
  11. KNAR

    KNAR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    404
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Jak laptop posiada wejście video to masz obraz, jak wyjście video to nie masz.

    Wyjście - obraz wylatuje z lapka na ekran.
    Wejście - wlatuje do lapka i wpada na jego matryce.

    Proste jak kij.

    Z powyższego linka

    With the HDMI input port the EUROCOM Panther 2.0 can be used as a home entertainment console. It can be connected to a cable or satellite box for viewing or PVR duties
    Having HDMI 1.4 in and out ports increases the functionality of the Panther 2.0 exponentially.
     
  12. Fannadil

    Fannadil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    249
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    jasne ze sie da wystarcza odpowiednie wejscia obraz bedzie taki jak na tv hd tyle ze wiadomo mniejszy ;)
     
  13. mihcal5

    mihcal5 Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    531
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Obraz ale jaki, jaka rozdzielczość ? Niekoniecznie taka, jaka laptopa.
     
Wczytywanie...

Poleć forum