1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak podłączyć xbox'a 360 do monitora.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez MosTaL, Sierpień 2, 2014.

  1. MosTaL

    MosTaL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 2, 2014
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam problem z podłączeniem xbox'a do monitora benq GL2460. Kupiłem kabel hdmi na DVI kiedy podłączyłem wyskakuje mi ''No Cable Connected!" Jeśli czegoś mi brakuje to prosiłbym o napisanie czego a najlepiej dac jakis link do np allegro. I jeszcze jedno pytanie jak wyprowadzić dźwięk najlepiej na słuchawki ale mogą też być głośniki ale wolałbym słuchawki. Wiem ze takich tematów jest dużo ale po prostu ich nie rozumiem jestem w tym zielony :/. Będe wdzięczny jak mi ktoś to wytłumaczy prostym językiem.

    EDIT:

    Przepraszam za mój błąd mam kabel hdmi na d-sub. Jeszcze raz przepraezam za nie potrzebny spam :)

    Edytuj swoje posty, nie pisz jeden pod drugim - #Jabar
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. Jabar

    Jabar V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3729
    Polubienia:
    1141
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
  4. Insane

    Insane Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2009
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Radom
    HDMI > DVI pójdzie, PS3 kiedyś tak podpinałem chyba, że masz monitor o niskiej rozdzielczości. Dźwięk wyprowadzasz kablem z przejściówki dołączonej do zestawu(tej drugiej, nie component)
     
  5. Jabar

    Jabar V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3729
    Polubienia:
    1141
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    PS 3 - owszem, XBOX 360 - nie
     
  6. MosTaL

    MosTaL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 2, 2014
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1

Wczytywanie...

Poleć forum