1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

jak podlaczyc xboxa 360 do visty aby go wykrywalo i udostepnialo polaczenie inter.??

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Dead Whisper, Czerwiec 16, 2009.

  1. Dead Whisper

    Dead Whisper Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Prosze aby ktos zrobil tutorial krok po kroku bo takiego chyba nie ma aby podlaczyc xboxa 360 kablem lanowskim i jak skonfigurowac polaczenie miedzy vista a x360 aby udostepnialo mu polaczenie i go wykrywalo.

    Jezeli ktos chce moge zaplacic poprzez doladowanie konta ale to na pw

    Do modow - prosze nie usuwac bo forum jest po to aby pomagac a chyba nie ma takiego tutoriala albo slabo szukalem.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4562
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Masz ruter? Masz w Windowsie Media Center?
    Ja mam tak podłączone:


    notebook (WiFI)
    +
    ruter z WiFI + PC (kablem)
    +
    Xbox 360 (Kablem)

    I jak mam włączonego xboxa 360 to jak wączam notebooka TOSHIBA z Windows Vista Home Premium to system operacyjny wykrywa mi xboxa.
     
  4. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    1. słabo szukałeś
    2. ustawia sie tak samo jak na wnixp
    3. zadaj jakieś konkretne pytanie to ci odpowiemy.
    4. uprzedzając twoje pytanie jest temat o podłączeniu xboxsa do peceta i udostępnianiu łącza. zastosuj sie do tych rad jak sie gdzies zatniesz to ci odpowiemy
     
  5. Dead Whisper

    Dead Whisper Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wykrylo mi xboxa 360 wszystko fajnie poustawialem w wlasciwosciach tak aby udostepnialo innym i mniej wiecej to wyglada tak

    Mam laptopa a do niego podlaczony modem a przez karte sieciowa podlaczylem xboxa kalbem lanowskim
    [​IMG]


    Nie mam media center mam sama viste z sp1
     
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  7. Dead Whisper

    Dead Whisper Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    niestety nie wykrywa xboxa ale nie dopuszcza go do neta i w tym pogrzebany pies
     
Wczytywanie...

Poleć forum