1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak podłączyć xbox'a bez hdmi do monitora ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez skrzysieks, Listopad 24, 2010.

  1. skrzysieks

    skrzysieks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.Jak podłączyć xbox'a bez hdmi do monitora ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mihcal5

    mihcal5 Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    531
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    zależy jaki masz monitor, z jakimi wejściami
     
  4. ATi

    ATi Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Milanów
  5. skrzysieks

    skrzysieks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  6. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    To podłącz do wejścia DVI, za pomocą przejściówki HDMI -> DVI.

    EDIT:
    A, to sorry. :mad:
     
  7. skrzysieks

    skrzysieks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Konsola nie ma HDMI ;) wiec ten kabel co ATi podał kupie chyba :D
     
  8. Hosee

    Hosee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    242
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    kabel vga albo kabel dvi-hdmi zalezy co masz

    ale dvi nie przenosi dzwieku wiec trzeba posluzyc sie kablem composite + przejsciowka
     
  9. elcidx

    elcidx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Sądzę, że jakoś tego kabla może być słaba, jeśli wstrzymał byś się z 2 dni to przyjdzie moja konsola i kabel który kupiłem: Oryg. Kabel HD VGA Microsoft NÓWKA! GW12M=R2pol= (1327987194) - Aukcje internetowe Allegro Sprzedawca stwierdził, że każdy kupujący był zadowolony z tego kabla i że jest to oryginalny kabel od M$.

    Sprawdzę to jutro bądź po jutrze więc jeśli chcesz to zaczekaj, oczywiście jeśli Ci się nie pali.

    Pozdrawiam
     
  10. skrzysieks

    skrzysieks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No spoko :D Nie śpieszy mi sie poczekam . Po pierwsze jeszcze nie mam konsoli ;)
     
  11. ATi

    ATi Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Milanów
    elcidx: Szkoda że sprzedawca nie pokazał czy na kablu jest tzw. plomba z logo M$, bo kupiłem identyczny kabel "od producenta" i nie różnił się niczym od chińskiej podróby kumpla, sprawdzałem czy technicznie lepszy ale nie obraz bez zmian, więc nie pal się że to takie cudo uwierz przekonałem się
     
  12. skrzysieks

    skrzysieks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Podam wam model monitora Samsung T190 i możecie sprawdzić jaki kabel ma byc na 100% do kompa mam podłaczone przez DVI
     
  13. ATi

    ATi Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Milanów
  14. skrzysieks

    skrzysieks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  15. skrzysieks

    skrzysieks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    w zestawie będzie kabel komponent(HDTV) czyli jak to podłączać do monitora ? w 100% jaki kabel kupić ?
     
  16. Dragon_2009

    Dragon_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    657
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    nie pisz postów jeden pod drugim. korzystaj z opcji "edit"

    możesz przez D-Sub-> video chinch [​IMG]
     
  17. skrzysieks

    skrzysieks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    podaj jakiegoś linka jak możesz ;)
     
  18. Dragon_2009

    Dragon_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    657
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
  19. spec1345

    spec1345 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
    kabel vga jest tego pełno na allegro...
     
  20. cysio92

    cysio92 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    musiesz posiadac kabel VGA
     
  21. skrzysieks

    skrzysieks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    O jeszcze podłącze takie pytanie : Jak konsola jest zbanowana to nie można grać w multi , ale gry na dysk można instalować ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum