1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak podłączyć Xboxa do neta przez modem Play?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez tobi123, Czerwiec 9, 2012.

  1. tobi123

    tobi123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    115
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Jak podłączyć Xboxa do XBL przez modem Play ? Nie mam routera Wi-Fi i nie zamierzam mieć . Jak podłączyć konsole do neta ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. runEPIC

    runEPIC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 2, 2012
    Posty:
    32
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Za pomocą komputera, na pewno znajdziesz jakieś poradniki na necie.

    Wysłane z mojego WT19i
     
  4. adamk4

    adamk4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2011
    Posty:
    136
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stalowa Wola
    Nie podłaczysz dopóki nie bedziesz miał routera. Ja mam Polsat Cyfrowy i przez router połaczenie z konsolą.
     
  5. runEPIC

    runEPIC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 2, 2012
    Posty:
    32
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Połączy się..

    Wysłane z mojego WT19i
     
  6. Cisek007

    Cisek007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    84
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Radom
    Połączyć to się połączy ale będzie to dość uciążliwe
    Bo będzie musiał mieć włączonego kompa i x'a bo inaczej nie da rady
    Jeśli byś się jednak zdecydował na router to polecam ci TP-LINK TL-MR3420. Posiadam go prawie rok i jeszcze mnie nie zawiódł
     
  7. lykanin

    lykanin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2011
    Posty:
    193
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Samorządki
    Łączysz komputer i xboxa kablem ethernet na liście połączeń z netem w kompie szukasz połączenia od play i dajesz PPM i klikasz na udostępnianie sieci....
    Ja do puki nie miałem RGH śmigałem tak cały czas i nie miałem z tym żadnego problemu...
     
  8. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a nie lepiej zrobić to przez switch/hub, z udostępniem połączenia powiem ,że był wielki problem z graniem na xbox live lagi i nic się nie dało z tym zrobić. ale dokupiłem switch problemu nie było
     
Wczytywanie...

Poleć forum