1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak podłaczyc xboxa do neta?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kaliszka97, Lipiec 2, 2010.

  1. kaliszka97

    kaliszka97 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 25, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kołaczyce
    Czesc.Chce sobie podpiac xboxa do neta(xbox live).Mam telefon z neostrady wiec jaki polecacie ruter i jak xboxa potpiac? Można np. tak ze kabel enthernet(czy jakos tak) podłaczam do xboxa a 2 koncowke do rutera i juz.
    Bardzo prosze o pomoc :(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. RaFi43

    RaFi43 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kostrzyn nad Odrą
    tak musisz podpiąć ale musisz ustawić konsole w ustawieniach regionalnych że z Anglii jesteś inaczej się nie podłączysz jak chcesz wiedzieć więcej to pytaj na PW odpowiem na 100% w razie problemów :)
     
  4. kaliszka97

    kaliszka97 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 25, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kołaczyce
    Ej a jaki router polecacie??
     
  5. Deep

    Deep Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2009
    Posty:
    333
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Oława
    W internecie jest od groma testów i recenzji routerów. A i pamiętaj by kabel nie był krossowany jeśli chcesz podłączyć xboxa z routerem :)
     
  6. janek00

    janek00 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ja mialem do neostrady netgear, przyjamna konfiguracja nie robił problemów nigdy sie nie resetował, teraz mam inny internet i router tp-linka i tez jest spoko :)
     
  7. chicken1990

    chicken1990 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 3, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, ja mam pytanie czy wystarczy ze podepne Xboxa do liveboxa ? I mam pytanie czy jeśli po prostu chce coś sciągnąć z liva to grozi mi coś za przerobioną konsole?
     
  8. SzybkiGarand

    SzybkiGarand Banned

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    hahahah podepniesz się do neta i od razu banik x)) i po konsoli. pozdrawiam. podepnij się jak najszybciej
     
  9. HoFi

    HoFi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    466
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lublin
    http://xboxforum.pl/dla-swiezakow-f79/jak-podlaczyc-xboxa-do-neostrady-modemu-xzdsl-852-a-48203.html

    http://xboxforum.pl/dla-swiezakow-f79/jak-podlaczyc-xboxa-360-do-internetu-radiowego-48135.html

    http://xboxforum.pl/siec-xbl-f16/xbox-live-jak-uzyskac-dostep-i-podlaczyc-kosnole-do-neta-56247.html

    http://xboxforum.pl/dla-swiezakow-f79/jak-podlaczyc-internet-do-xbox-livebox-35137.html

    i jest tego jeszcze więcej
     
Wczytywanie...

Poleć forum