1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak podłaczyc xboxa do neta ??

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Sm0k, Sierpień 27, 2010.

  1. Sm0k

    Sm0k Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam neta z neostrady mam modemik ktory jest podlaczony do kompa jak ma teraz go podlaczyc do xboxa ?? z tym ze jak juz patrzylem na to, to wejscie do xboxa jest szersze na kabelek niz mam go podlaczonego do modemu.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    jaki masz modem? bo mam wrazenie ze na usb ;]
     
  4. Sm0k

    Sm0k Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no pewnie ze na usb ale taki czarny kabelek ktory jest podlaczony do modemu zapewne jest to kabel od neta :D ma za mala wtyczke zeby go do xboxa wsadzic. musze sobie jakas przjsciowke kupic czy jest na to jakis sposob :D
     
  5. AdamAdamski

    AdamAdamski Banned

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2010
    Posty:
    179
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Poznań miasto doznań
    Jaki masz modem ? Jeśli Sagem to potrzebujesz Ruter z wbudowanym modemem ADSL
     
  6. Sm0k

    Sm0k Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. michu

    michu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2008
    Posty:
    169
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Koło 100 zł możesz kupić nowy router ADSL. Szukaj na alledrogo: router ADSL2+
     
  8. grzesiuzz

    grzesiuzz XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2008
    Posty:
    264
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nowy Sącz/Szczecin
    yyy, jak masz podłączony przez USB to nic prostszego . Podepnij kabel ethernetowy z konsoli do komputera i ustaw IP brame itp :)
     
  9. Sm0k

    Sm0k Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tylko kompa mam w innym pokoju i mi kabla nie styknie :D
     
  10. diadax

    diadax Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2010
    Posty:
    42
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Drogi kolego, aby podłączyć xboxa 360 do neta potrzebujesz router z modemem wbudowanym czy takie 2 in 1 wtedy podłączasz przez kabel Rj-45 i po problemie bo z modemem nic nie zrobisz mam taką samą sytuacje jak Tyi tylko router rozwiązuje problem. :]
    Pozdr
     
  11. Riiko

    Riiko Banned

    Dołączył:
    Październik 2, 2009
    Posty:
    94
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Weż kup router, kto jeszcze używa modemów, tylko taki z wifi bo wifi zawsze sie przydaje, a to do lapka, psp itd.
     
  12. AdamAdamski

    AdamAdamski Banned

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2010
    Posty:
    179
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Poznań miasto doznań
    Po co tak mu radzisz ? To metoda jeśli ktoś nie chce rutera . Przy takim połączeniu musisz mieć kompa włączonego by mieć neta w konsoli a to wiąże się z dodatkowym poborem prądu . Ruter załatwia sprawę i tak jak ktoś już napisał kup z WIFI tak na przyszłość .
     
  13. AdamAdamski

    AdamAdamski Banned

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2010
    Posty:
    179
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Poznań miasto doznań
  14. Sm0k

    Sm0k Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzięki wszystkim za pomoc. I jeszcze jak macie jakis ruter do polecenia to piszcie:)
     
  15. AdamAdamski

    AdamAdamski Banned

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2010
    Posty:
    179
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Poznań miasto doznań
    Proponuję Tobie Asmaxa neosurfer wireless AR 1004g . Ja mam taki i działa bez problemów . Nie zawiesza sie i nie zrywa połączeń. A kupiłem go za 169 złotych
     
Wczytywanie...

Poleć forum