1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

jak podlaczyć Xboxa do netu?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez rav0910, Grudzień 1, 2009.

  1. rav0910

    rav0910 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, własnie kupiłem uzywana konsole (nieprzerobiona) na allegro. I mam kilka pytań:

    1: koles od którego kupiłem miał załozonych kilka profili na twardzielu wiec pytanie jak je pousuwac?

    2: Jedno konto miał gold w xbl, czy je tez moge usunąc?

    3: Czy moge na swoim nowo stworzonym profilu załozyc konto na xbl?

    4: co potrzebuje aby takie konto załozyc? (czytałem ze kazdy ma konto silver a mozna wykupic gold)

    5: internet mam w kablówce (inea) i zeby dodac drugi terminal (nie mam routera) musze podac nr MAC urzadzenia (czyli konsoli) Skad mam go wziasc?

    Bardzo dziekuje za odpowiedzi
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    ehh szukaj następnym razem

    1. Ustawienia => Pamięć => Profile

    2. Ja bym je zostawił bo zawsze GOLD można wykorzystać. Po co płacić? ;) Zależy też do kiedy ma tego GOLD'a?

    3. Tak oczywiście, że możesz

    4. Bierzesz: Dołączy do usługi Live czy jakoś tak i tam robisz wszystko krok po kroku. Może jeszcze będziesz mieć darmowy miesiąc GOLD'a a jak nie to żeby grać przez neta musisz mieć GOLD'a a co za tym idzie musisz kupić kod np na allegro
     
  4. Yorgen89

    Yorgen89 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 10, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    1. Dajesz ustawienia systemu - pamięć - dysk twardy - profile gracza - wybierasz profil i dajesz usuń
    2. No jak usuniesz profil to konto z xbl też
    3. Tak możesz
    4. Musisz sie zalogować do Live po podłączeniu do netu, wtedy będziesz mial konto Silver czyli możesz sciągać różne rzeczy no i możesz potem je przekształcic w konto Gold żeby móc grac przez neta. Konto Gold kupujesz najlepiej na allegro.

    Mam nadzieje że w miare jasno to ogarnąłem :)
     
  5. rav0910

    rav0910 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok dzieki panowie ale mam kolejny problem:

    Zakladam nowe konto na xbl, podałem maila, hasła, powtórzyłem hasło, dalej przechdze do tajnego pytania i nagle wyskakuje komunikat :
    Ze połaczenie w tej chwili jest niemozliwe i zebym spróbował pozniej??? o co chodzi? dlaczego nie jest mozliwe?
     
  6. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Ehh normalka: zmień w ustawieniach konsoli region z Polski na UK/US
     
Wczytywanie...

Poleć forum