1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak podłączyć xbox'a pod ten monitor?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez davos9626, Grudzień 29, 2013.

  1. davos9626

    davos9626 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2013
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, jestem nowy na tym forum i mam pytanie, jak podłączyć xbox'a 360 pod ten monitor( obraz zalaczony niżej). Oczywiście chodzi mi o jak najwyższą jakośc obrazu do uzyskania ( głównie chodzi o obraz bo z dźwiękiem sobie już poradzilem)[​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Krzychu1987

    Krzychu1987 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2013
    Posty:
    461
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Kablem VGA, zerknij do działu giełda ktoś sprzedawał oryginalny kabel za bescent ~25zł
     
    1 osoba to lubi.
  4. davos9626

    davos9626 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2013
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Chyba już nie ma, albo przegapilem, móglbys przesłać mi link z tego forum albo z allegro? Dam like'a ;)
     
  5. Krzychu1987

    Krzychu1987 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2013
    Posty:
    461
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  6. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Osobiście odradzam kupowanie kabli vga nieoryginalnych, bo się lekko podłamiesz jakością obrazu. Kupuj tylko z firmy Microsoft, lub BIG BEN
     
  7. davos9626

    davos9626 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2013
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Spoko dzięki bo już chciałem kupić jakiś randomowy, mógłbyś podeslac link z allegro z przykładem takowego kabla?
     
  8. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
  9. davos9626

    davos9626 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2013
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  10. Krzychu1987

    Krzychu1987 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2013
    Posty:
    461
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Wygląda na oryginalny (napis i dławik) choć nie widać na zdjęciach hologramu.
     
  11. davos9626

    davos9626 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2013
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  12. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Na co Ci gwara na kabel ??
     
  13. davos9626

    davos9626 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2013
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    W sumie nie wiem . więc kupuje na allegro
     
Wczytywanie...

Poleć forum