1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

jak podłączyć xboxa przez netie?

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez matisto, Marzec 2, 2008.

  1. matisto

    matisto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2008
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    proszowice
    witam. mam mały problem jak podłaczyc xboxa przez netie .czy muszę poprzez komputer czy bezpośrednio do xa
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ManhunterPL

    ManhunterPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2008
    Posty:
    64
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Odp: jak podłączyć xboxa przez netie?

    A co masz kolego, Router z ADSL, czy sam modem USB?
     
  4. matisto

    matisto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2008
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    proszowice
    Odp: jak podłączyć xboxa przez netie?

    modem usb
     
  5. ManhunterPL

    ManhunterPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2008
    Posty:
    64
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Odp: jak podłączyć xboxa przez netie?

    Bo ja mam tak samo Net24 1Mbit, sprawdź ten poradnik, ja dzięki niemu podłączyłem xboxa360 bez problemu http://xboxm.pl/topics18/siec-w-xboxie-360-vt190.htm, ale pamiętaj jeśli chcesz mieć neta na Xpudle to komputer musi działać. Pozdr
     
  6. litwin

    litwin Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Problem z x box live

    Siemka mam taki sam problem jak kolega kupiłem x boxa i mam internet z netii Net24 i nie mam bezprzewodowego tylko modem USB jak mam to podłaczyc to x boxa zeby dzialal x box live bo ten poradnik z linkiem ktory wrzuciles na forum nie dziala :/ a ty masz taki net jak ja to co trzeba zrobic zeby dzialal x box live??????????? Prosze o szybka odpowiedz :D:D:D Pozdrawiam :)
     
  7. Grinch

    Grinch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    448
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jeżeli modem który łączy się z komputerem tylko przez USB to są 2 rozwiązania:
    1. udostępnić połączenie internetowe poprzez komputer (znajdziesz poradnik na forum)
    2. kupić router z wbudowanym modemem (około 150zł) podpinasz kompa i x'a do routera i wszystko działa.
     
Wczytywanie...

Poleć forum