1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

jak podlaczyc

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Dodop, Lipiec 13, 2010.

  1. Dodop

    Dodop Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    mam pytanko ^^ posiadam konsole (taka jaka jest w sygnaturce) i chcialbym podlaczyc ja pod laptopa a mianowicie do ASUSA X51R tylko nie wiem jak i czym prosze o odpowiedz.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sid2007

    sid2007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    1685
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Radom
    Rozumem , że chodzi Ci aby laptop robił za monitor. Wydaje mi się , że wystarczy dokupić kabel VGA do X360 lub adapter DVI-HDMI tylko jak podłączysz audio?
     
  4. mistrzmtb

    mistrzmtb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    726
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Gora
    Nie podłączysz do laptopa, bo to są wyjścia a nie wejścia. Można podłączyć przez usb taka karta jest, ale jakość nie będzie najlepsza.
     
  5. janek123

    janek123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 29, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
  6. mistrzmtb

    mistrzmtb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    726
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Gora
    Boże nie podłączy, bo to są wyjścia, a nie wejścia ! To jest zasadnicza różnica. Te wejście co on ma to służy do podłączenia lapka pod monitor/tv.
     
  7. sid2007

    sid2007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    1685
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Radom
    Mówisz prawdę. To są WYJŚCIA D-SUB/DVI do podłączenia laptopa pod monitor .
     
  8. HoFi

    HoFi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    466
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lublin
Wczytywanie...

Poleć forum