1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak podpiąc dysk z PC do xboxa Pytanie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez d4winetPL, Sierpień 22, 2012.

  1. d4winetPL

    d4winetPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak podpiąc dysk z PC do xboxa PROBLEM !

    Witam piszę odnośnie tego tematu:


    http://xboxforum.pl/artykuly-27/jak...-bevs-bevt-beas-bjkt-bekt-velociraptor-14421/

    czy potrzebne jest dzielenie na partycje ? zapomnialem zrobic je przejechałem dysk tylko hddhackerem i podłączyłem do konsoli wszystko działa ale nie podłączałem do live


    Proszę o odowiedz Dzieki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. d4winetPL

    d4winetPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  4. d4winetPL

    d4winetPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    grozi za to ban czy nie ??????????
     
  5. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    A masz hdd wd ? Czy inny. Bana nie dostaniesz

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  6. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    @topic
    Edytuj posty! Bana nie dostaniesz, jeśli wszystko działa to się nie przejmuj.
    @up
    Jeśli wszystko działa to oczywiste że ma wd :p

    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
  7. d4winetPL

    d4winetPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak dysk WD, no ale dziwne troche, dysk działa wszystko jest ok ale mam tylko jedną partycje- Partition 0, w poprzednim oryginalnym dysku od MS były 3 partycje wiec nie wiem troche to dziwne ;(


    p.s. nie edytowałem bo jak bym dopisał do postu pierwszego to bym nigdy nie uzyskał odpowiedzi a chciałbym jak najszybciej wejść na LIVE.
     
  8. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12094
    Polubienia:
    1069
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie ma ich stworzonych.tylko

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum