1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak połączyć 2 konta w jedno ??

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Famous, Styczeń 11, 2014.

  1. Famous

    Famous Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2012
    Posty:
    844
    Polubienia:
    68
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    Jak wyżej, wiem że jest taka opcja ale nie wiem jak to zrobić
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maxankazuya

    maxankazuya Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2012
    Posty:
    836
    Polubienia:
    95
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    nie ma takiej opcji :p
     
  4. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Na upartego może i by się dało edytować takimi programami jak Le Fluffie czy coś, ale normalnie takiej możliwości nie ma.
     
  5. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    w zasadzie nie wiem co autor ma na mysli poprzez polaczenie 2 kont, bo np przeniesc save z jednego konta na drugie to sie da, archivmenty odblokowac tez, ale polaczyc to nie ma szans
     
  6. White9

    White9 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2013
    Posty:
    52
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    A np. punkty "G" można przenieść z 1 konta na 2 ?
     
  7. Krzychu1987

    Krzychu1987 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2013
    Posty:
    461
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Można, odblokowujesz ręcznie te same achiwmenty na tym drugim koncie co masz na pierwszym, każdy ach ma przypisana liczbę punktów.

    Takich tematów było już sporo, użyj wyszukiwarki, opisałem jak to zrobić bezpiecznie.
     
  8. Famous

    Famous Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2012
    Posty:
    844
    Polubienia:
    68
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    nie nie nie, chodzi mi połączyć konta LIVE, znajomy znajomego połączył jakoś i z jego dwóch kont zrobiło się jedno
     
  9. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Niemożliwe.. nie da się tak, może po prostu usunął jedno konto ?
     
  10. AndrzejS

    AndrzejS Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Możesz tag gracza przenieść z jednego konta na inne.
     
  11. Krzychu1987

    Krzychu1987 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2013
    Posty:
    461
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jak ? Tag można zmienić ale jest to płatne chyba 20zł (kiedyś 800mp)
     
  12. AndrzejS

    AndrzejS Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
Wczytywanie...

Poleć forum