1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak połączyć pc z xboxem przez kabel usb a/a

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez swider91888, Styczeń 11, 2014.

  1. swider91888

    swider91888 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2014
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Jestem nowy i nie za bardzo się jeszcze znam na tym wszystkim, mam przerobioną konsolkę i właśnie ściągnąłem sobie gre, chciałem wrzucić ją na x'a przez pendrive 16gb, który odpowiednio przerobiłem, ale stwierdził, że za mało jest miejsca o kilka mega. Posiadam również kabel usb a/a, ale nie wiem jak przez niego nagrać gre, ktoś pomoże?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1108
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Przez USB się nie da .... co to za gra ,że pen 16GB za mały ??
    Jaką masz przeróbkę wgl ??
     
  4. swider91888

    swider91888 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2014
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    GTA 5, a przeróbka to FSD3
    znajomy powiedział, że to możliwe, ale lekko skomplikowane.
     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1108
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Ehhh .. masz RGH a nie FSD3 :p
    Przerób dvd1 do XEX'a i przez pena (min 16GB) sformatowanego do fat32 przenieś folder content do content na HDD
    Dvd 2 przerób do GOD'a i wrzuć do folderu gdzie trzymasz gry.
     
  6. swider91888

    swider91888 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2014
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a można w mniej skomplikowany sposób? jedynie wyłapałem z tym penkiem i formatowaniem do fat32 - mam juz to zrobione i wczesniej tak nagrywalem gry, ale ta jest ponoc o kilka megabajtow za duza. dlatego szukam innego rozwiazania.
     
  7. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1108
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
  8. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  9. swider91888

    swider91888 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2014
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dla takiego ciemniaka jak ja to jest bardzo skomplikowane ;p
     
  10. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Cóż.. innego wyboru raczej nie masz. Uwierz mi, że jak ja zaczynałem z RGH to sam miałem podobne problemy, gdyż nie wiedziałem co i jak. Wystarczy poczytać poradnik i działać :D
    Odpalasz jeden program (exISO) - wybierasz obraz DVD1 i przerabiasz pod XEX - Content kopiujesz do content na hdd konsoli, następnie w Iso2God przerabiasz DVD2 i wrzucasz do katalogu z grami na konsolę i grasz.
     
  11. swider91888

    swider91888 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2014
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam kilka pytań, o co chodzi z tym dvd1 i dvd2
    przerabiam pod XEX, dobrze rozumie, ze to jest rozszerzenie tak jak iso?
    i co to jest content?
     
  12. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    No tak jakby "rozszerzenie".
    Content - zawartość
     
Wczytywanie...

Poleć forum