1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

jak połączyc przerobionego klocka do neta

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez anzii2, Grudzień 24, 2013.

  1. anzii2

    anzii2 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 3, 2013
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam posiadam przerobionego xbox 360 dokładnie nei wiem jaka przeróbka gry cgodzą w formacie xex i za przeróbke dałem 200 zł poł roku temu ;), mam pytanie czy jest mozliwosc podłączenia neta do xboxsa ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1110
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Masz rgh, neta podlaczysz, ale na XB LIVE nie zagrasz.
    Przez neta zaktualizujesz okladki,pogode pobierz aktualki do gier i zagrasz online ale przez LINK.

    Wysłane z mojego GT-I9001 przy użyciu Tapatalka
     
  4. anzii2

    anzii2 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 3, 2013
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    oki a jak go podłaczyc do netga ?? bo mi wywala błąd dns jak biore na wi-fi
     
  5. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jeżeli możesz podłączyć kablem Ethernet to podłącz xboxa do routera i tyle. Połączenie będziesz miał od razu.
     
  6. anzii2

    anzii2 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 3, 2013
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    i jak tak go podlacze top moge sterowniki z aktualizowac ?/
     
  7. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  8. anzii2

    anzii2 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 3, 2013
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    chodzi mi o takie cos jak granie w fife online czy cos . da rade tak ?
     
  9. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Zapomnij

    Wysyłane z mojego LG-P880 za pomocą Tapatalk 2
     
  10. anzii2

    anzii2 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 3, 2013
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to jak sie tego pozbyc zeby dało sie tak grac ?? żebym odzyskał pełne mozliwosci klocka ;)
     
  11. rufus282

    rufus282 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2009
    Posty:
    349
    Polubienia:
    63
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zza miedzy.
    Ale wiesz że wtedy gry musiał byś KUPOWAĆ!!!

    Wysłane przy pomocy palcy.
     
  12. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    To trzeba zrobić demontaż RGH. Nie wiem czy będzie potrzebny oryginalny zrzut nandu, więc niech się profesjonaliści wypowiedzą.
     
Wczytywanie...

Poleć forum