1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak połaczyć Xbox 360 Slim z RGH do internetu?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mikolaj0302, Luty 20, 2015.

  1. mikolaj0302

    mikolaj0302 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 20, 2015
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam, chciałbym pobrać okładki i skórki do mojego slima z rgh, problem w tym że kiedy próbuję połaczyć się z internetem wyskakuje mi coś takiego (załącznik) i nie wiem co z tym zrobić ponieważ z tego co mi wiadomo w slimach moduł wifi już jest wbudowany. Czy coś blokuje mi połaczenie z internetem? W Dashlauch mam ustawione liveblock i livestong na włączone.
     

    Załączniki:

  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    473
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie masz WIFI w konsoli ??
     
  4. mikolaj0302

    mikolaj0302 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 20, 2015
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    no właśnie mam tyle ze coś mi je blokuje chyba, to jest xbox slim więc wifi musi mieć
     
  5. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    473
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Może masz walnięte ?? Albo RGH blokuje WIFI , nie znam się na RGH
     
  6. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1110
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie ma karty wifi w konsoli lub jest uwalona...
    Byćmoże przy montażu rgh była komuś potrzebna, lub zapomniał włożyć :)
    Rozkręć konsolę konsolę i sprawdź najlepiej.
     
  7. mikolaj0302

    mikolaj0302 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 20, 2015
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    da się to sprawdzić bez rozkręcania konsoli?
     
  8. malezlo22

    malezlo22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2014
    Posty:
    108
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    W opcjach konsoli w orginalnym dashu sprawdz wifi czy dziala wykrywa sieci jesli wyskoczy ze podlacz urzadzenie to znaczy ze nie masz karty wifi
     
  9. zibi_07

    zibi_07 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2014
    Posty:
    374
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie trzeba rozkręcać - w sensie śrubokrętem. Wystarczy podważyć zaczepy. Najprościej tak https://www.ifixit.com/Guide/Xbox+360+S+Wi-Fi+Board+Replacement/3210
    3 minuty i będziesz miał pewność.
     
Wczytywanie...

Poleć forum