1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak poprawnie wgrać TU

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Igor0505, Marzec 8, 2014.

  1. Igor0505

    Igor0505 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    113
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam, mam taki problem że nie działają mi aktualizacje gier. Tu pobieram z xbuc.net i wrzucam przez program horizon na pendrive 16gb z gta V. Początkowo aktualizowałem fable anniverasy, żeby nie cieło się, ale nadal się tnie. Dziś chciałem zaktualizować thiefa, żeby się gra dobrze zapisywała, ale po wgrani tu nadal się nie zapisuje. Aktualizacje są zgodne z media ip gier.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rossatti

    Rossatti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2013
    Posty:
    269
    Polubienia:
    68
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Warszawa
    1 osoba to lubi.
  4. Igor0505

    Igor0505 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    113
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Ale ja mam lt 3.0, więc fsd chyba odpada, a poza tym robie wszystko dobrze. A jak mogę zaktualizować grę przez internet w konsoli bez live i tak żeby nie usuneło przeróbki ? Proszę o pomoc !
     
  5. Rossatti

    Rossatti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2013
    Posty:
    269
    Polubienia:
    68
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Warszawa
  6. Igor0505

    Igor0505 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    113
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nadal nic. A da się jakoś zaktualizować grę z poziomu konsoli bez wykupionego live ?? Jak podłączonego mam neta do konsoli to gra się zapisuje normalnie.
     
  7. KamQiX

    KamQiX Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    700
    Polubienia:
    138
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kluczbork
    Podłączasz konsole do XBL (nie musisz mieć Gold'a) i urachamiasz grę. Jeśli będzie dostępna do niej aktualizacja (Title Update) zostaniesz zapytany czy chcesz ją pobrać, klikasz ''Pobierz'' i tyle. :)
     
    1 osoba to lubi.
  8. Igor0505

    Igor0505 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    113
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nadal nic. Trudno, będę grał z podpiętym kablem od neta. Dzięki za odpowiedzi !
     
Wczytywanie...

Poleć forum