1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak Poznać czy Konsola jest przerobiona RGH

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez doniu369, Październik 2, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. doniu369

    doniu369 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Świętokrzyskie
    Witam wszystkich , kilka tygodni temu zakupiłem konsole na allegro jest przerobiona lt 3.0 i rzekomo ma wbudowane RGH . I tu pytanie jak poznać czy ma to RGH bo jestem zielony ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28146
    Polubienia:
    3220
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Najlepiej ją rozkręć i zobacz czy ma wlutowany chip, a bez rozkręcania:
    Odpala Ci się Freestyle Dash czy normalny?
    Włącz konsolę przyciskiem od wysuwania napędu, jak ma RGH to włączy się Xell.
     
  4. varon23

    varon23 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2012
    Posty:
    56
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    zduńska wola
    na górze powinieneś mieć wskaźniki temperatury
     
  5. DJTOMEKK

    DJTOMEKK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    112
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Skoczów, Poland
    Prosto mozesz rozpoznac po freestyle dashu czy masz np zakladki menager plikow kopiuj gre na dysk lub xilink kai
     
  6. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Odp: Jak Poznać czy Konsola jest przerobiona RGH

    Przesadzacie. Wystarczy sprawdzic czy xexmenu jest widoczne

    Wysyłane z mojego GT-I5700 za pomocą Tapatalk 2
     
  7. doniu369

    doniu369 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Świętokrzyskie
    Jak włączam odpala ma się najnowszy dash , próbowałem już przez guzik od tacki i jest to samo logo Xboxa
     
  8. witexor

    witexor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2012
    Posty:
    50
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Zobacz, przeszukaj konsolę czy masz aplikację "XexMenu" Jeśli tak to pewnie masz RGH.
     
  9. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28146
    Polubienia:
    3220
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    To nie masz RGH tylko samo LT.
     
  10. doniu369

    doniu369 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Świętokrzyskie
    Czyli mnie oszukał , dobra dzięki za odpowiedzi
     
  11. DJTOMEKK

    DJTOMEKK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    112
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Skoczów, Poland
    No jak nie odpala xell jak wlaczasz konsole przez otwieranie tacki to masz tylko LT
     
  12. Felmyst

    Felmyst Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2012
    Posty:
    115
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    A ja mam RGH i bez wskaźnika temperatury ;]
     
  13. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn

    Alert Zamykam. Autor otrzymał wystarczająco dużo odpowiedzi

     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum