1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak przegrac grę na RHG z płyty nagranej ?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Jivan, Sierpień 28, 2013.

  1. Jivan

    Jivan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Poznań
    Mam mały problem a mianowicie, mam kilka fajnych gier, które nagrane są zapewne na LT 2.0 albo 3. Osobiście posiadam RGH i pytanie brzmi: czy mogę zrobić tak, że zrobię obraz płyty, przeorbie ABX360 i potem zrzuce na konsolę ? Czy jest inny sposób ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Jak masz dysk to zainstaluj na nim gierke z płyty, później na konsoli wystarczy włączyć programik "nxe2god" i można grać bez płyty :D
     
  4. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
    przerób płytkę z grą na kompie do formatu iso ,potem te iso przerób do formatu god lub xex programem iso2god lub exiso i wrzuć to na dysk i powinno działać
     
    1 osoba to lubi.
  5. Wislak

    Wislak Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    SKMK
    Wejdz w FSD, Utilities i masz tam DVD Extract, jeżeli płyta git nagrana to zrzuci ci na dysk i można grać bez płyty. Pozdro
     
  6. Jivan

    Jivan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Poznań
    Tylko na plycie mam 3 foldery : sounds, system i viedo... cos takiego i nic wiecej nie mam wlasnie ;/
     
  7. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Pytanie czy kolega oprócz RGH ma także LT...?
    Jeśli nie, to zrób jak pisał mariusz.

    Pisane na SGS+ w tapatalk 4.
     
  8. Jivan

    Jivan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Poznań
    Nie mam LT, mam samo RGH. Robie wlasnie, zobaczymy efekty tego :)

    EDIT:
    Mariusz miał racje i brawa dla niego :) Dziekuej za pomoc :)

    Oczywiście ,że miał racje - Edytuj swoje posty - JABAR
     
Wczytywanie...

Poleć forum