1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak przegrać płytę ??

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez sylwestron, Październik 9, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. sylwestron

    sylwestron Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 15, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam chciał bym się dowiedzieć jak mogę przegrać płytę . Ponieważ pożyczyłem od kumpla a nie wiem jak ją przegrać pomóżcie powiedzcie jakim programem i krok po kroku co trzeba zrobić pod LT+3.0 ta gra to fifa nie jest to orginał
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kamilek806

    kamilek806 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wąbrzeźno, Poland
  4. michasL

    michasL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2012
    Posty:
    28
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Warszawa
  5. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28107
    Polubienia:
    3214
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Jeżeli gra nie jest nagrana nagrywarką ihas to jej nie przegrasz bo obraz nagrany jest ucięty, więc do niczego się nie nadaje.
    Jak ma nagraną IHASEM to tylko ihasem ją skopiujesz na zwykłej nagrywarce się nie da.
     
  6. powerbill1

    powerbill1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Głogów
    dokładnie miałem zamiar napisać to samo co Seth, jeśli chcesz nagrać zwykłą nagrywarką zapomnij.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum