1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

jak przekopiowac sejwke z jednego profilu na drugi ?

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez Bandzioch, Czerwiec 14, 2009.

  1. Bandzioch

    Bandzioch Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2007
    Posty:
    150
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Anywhere City
    Siema , jak przekopiowac sejwke z jednego profilu na drugi ?
    skonczyl mi sie wlasnie 1 miesiac golda trial i zalozylem nowe konto i wlasie chcialbym pograc swoimi postaciami np. w skate 2 , czy jest taka mozliwosc ?


    takie pytanie apropo istnieje jakis kanal na mIRC'u albo jakis chat o tematyce xbox 360 ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. lXBOXl360l

    lXBOXl360l Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2009
    Posty:
    106
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    savy poprzez kartę pamięci.
     
  4. Bandzioch

    Bandzioch Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2007
    Posty:
    150
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Anywhere City
    chodzi mi o to zeby bylo to widziane na drugim profilu a nie tylko na jednym .
     
  5. sebool12

    sebool12 Guest

    Nie da sie, każdy save jest przyznany do danego profilu. Takie zabezpieczenie przed dziećmi, którym nie chce się przejść gta tylko ściągać savy na 100%...
     
  6. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
  7. owned444

    owned444 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    bp/anglia
    no tak ale jak skopiowac z kompa na memorke?
     
  8. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    masz tam,bodajze transfer kit sie nazywa,ewentualnie XPLODER360
     
  9. sebool12

    sebool12 Guest

    omg miedzianek czytaj ze zrozumieniem!, jemu chodzi o skopiowaniu save na inny profil, a nie na kompa.
    To może mi wmówisz, że mogę sobie iść do kumpla, skopiować jego savy z jego memorki na mój dysk i grać na jego sav-ach z mojego profilu ?
    Więc jeżeli masz kogoś poprawiać to najpierw sam sprawdź czy masz racje...
     
  10. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok


    ty rowniez najpierw sam sprawdz na forum ktore podalem.save normalnie dzialaja,SPG rowniez.a ty popatrzyles tylko na moj psot o XPLORERZE i juz gadasz-on najpierw spytal jak savy przelozyc a potem jak zrzucic na pc...


    save wystarczy:

    sciagnac z neta
    zresignowac(wpisac id swojej konsolki,profilu i dysku-zczytywanie/zmienianie za pomoca programu)
    wgrac spowrotem na dysk do odpowiedniego katalogu


    a co twojego postu z gta:sam jestes dziecko,tam jest saveset dzieki ktoremu w 10-15 minut masz wszystkie offline acziki w odpowiedniej kolejnosci zdobyte;]
     
  11. sebool12

    sebool12 Guest

    napisałem o xplorerze bo to już inny użytkownik napisał (temat założył Bandzioch, a ty odpowiedziałeś na pyranie owned444), a po za tym to miałem racje, że jest to zabezpieczenie, ale tu mój błąd - nie wiedziałem, że je złamali ;], tak po za tym to czy nie da się zastosować tego sposobu do tego dodatku TLaD co krąży po sieci ?
     
  12. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    nie da,jeszcze nie odkryli,kazdy dodatek ma cos jak 'hash'(podobnie do prywatnych torrentow dziala) i na innym nie uruchomisz a jesli nawet to ban(no bo acziki masz a dodatku nie kupiles,jak to?)
     
Wczytywanie...

Poleć forum