1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak przenieś save z xbox360

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez ledzioo, Grudzień 11, 2008.

  1. ledzioo

    ledzioo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam pytanie otusz chcę kupić dysk 120gb i chcę przenieś wszystko z 20 ale niemam pojęcia jak to zrobić po podłączeniu dysku z xbox360 do pc nic się nie pokazuje nie jest widoczny proszę o pomoc!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. gangster6669

    gangster6669 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2007
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Mirsk
    Przez podłączenie do pc przeniesiesz spokojnie wszystkie dane tylko musisz to robić za pośrednictwem programu Xplorer360
     
  4. ledzioo

    ledzioo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wielkie dzięki kolego a jak byś mugł mi jeszcze powiedzieć jak normalny dtsk od pc podłączyć do x wiem że wylorzystuję tom wtyczkę co jest przy orginalnym dysku ale co dalej będzie jusz działać ??
     
  5. Voitas

    Voitas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    gdzies czytalem, ze przy oryginalnym dysku 120 GB microsoft dostarcza jakis soft/sprzet do przenoszenia danych.
     
  6. Nefarod

    Nefarod Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2008
    Posty:
    305
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wieliczka
    Jak już jesteśmy przy temacie - jakim kablem można przenieść te dane?

    Po drugie, Panie ledioo, za takie błędy, jakie pan tworzysz, powinni Panu odciąć internet ("jusz", "mugł", "otusz", "niemam", "przenieś", "tom" [o zgrozo!]).
     
  7. ledzioo

    ledzioo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wiem że piszę błędy a tak pozatym nie "ledioo" tylko ledzioo
     
Wczytywanie...

Poleć forum