1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak przenieść grę na mój profil

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Po|<ora, Luty 2, 2013.

  1. Po|<ora

    Po|<ora Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kalisz
    Siema, kupiłem ostatnio na allegro konto z minecraftem, czy mogę go przenieść na mój profil, abym nie musiał się bawić z tym przelogowywaniem?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. the_mask

    the_mask Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2012
    Posty:
    232
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Suwał‚ki, Poland
    Odp: Jak przenieść grę na mój profil

    Logujesz się na konto z minecraftem, pobierz grę, Logujesz się na swoje konto i odpalasz grę.

    Wysyłane z mojego HTC EVO 3D za pomocą SwiftKey Flow.
     
  4. Po|<ora

    Po|<ora Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kalisz
    Ale jak pobierz grę? Ona już jest pobrana.
     
  5. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4557
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Musisz przenieść licencję na swoją konsolę i wtedy pobrać grę.
     
    1 osoba to lubi.
  6. Po|<ora

    Po|<ora Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kalisz
    Tylko że pamiętam jak kupowałem to pisało coś - nie można przenosić licencji ! Mogę za to jakoś odpowiadać?
    (Kupowałem to pare miesięcy temu)

    Nie mogę już przenieść licencji, piszę że została już ona przeniesiona.

    Nie pisz posta pod postem, edytuj
    ...i nie "upaj", odswieża się inaczej
    radzę przeczytać regulamin // MOD
     
Wczytywanie...

Poleć forum