1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak przenieść pkt life na inny nick?

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez perduto, Styczeń 28, 2010.

  1. perduto

    perduto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    SG-1
    Jak przenieść pkty konta GOLD, te wykupione na inny login?

    Witam.

    Chciałbym się dowiedzieć, zaznaczam że nie umiem znaleźć odpowiedzi na to pytanie... w jaki sposób, mogę przenieść pkty xbox life z jednego nicka na inny.
    Proszę o wyjaśnienie krok po kroku.

    Drugie pytanie... Jak zarejestrować nowy game tag, jeżeli na moim ixie mam jeszcze darmowe 1-miesięczne konto do wykorzystania, ale nie chcę go wykorzystać, a jednocześnie chcę przenieść z innego game tagu pkt golda, ale nic więcej, żadnych osiągnięć itd.

    Dzięki z górki za wytłumaczenie.
    pzdr maniaków
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    jesli chodzi Ci o GS to nie mozna ich przeniesc.
     
  4. garnek

    garnek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2009
    Posty:
    409
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  5. perduto

    perduto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    SG-1
    Nie chodzi o GS, chodzi o pkty dzięki którym się gra na life.
    Te które można kupić na miesiąc, trzy, sześć, albo rok!
    Wiem że się to da zrobić, bo ludzie których zbanowali, wystawiali swoje pkty life na sprzedaż... Więc jakoś się da!
    I chodzi mi o to, w jaki sposób można je przenieść na inny login.
    Z tego co wiem to się da, tylko nie jestem pewny w jaki sposób.

    Problem mam tego typu, że straciłem dostęp do konta mailowego, pod którym mam xboxa i raczej go nie odzyskam... więc trochę kapa!
     
  6. BabyBoy

    BabyBoy V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2008
    Posty:
    505
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Cleveland
  7. garnek

    garnek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2009
    Posty:
    409
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    No to bardzo fajnie chyba kupie sobie nowy HDD :) A tak ogólnie to jaki najbardziej się opłaca 60gb, 120gb, 240gb? Bo ja mam 20gb i to stanowczo za mało. 60 już chyba by wystarczyło?
     
  8. nakoz

    nakoz The Legend Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    827
    Polubienia:
    66
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków - Irlandia
    Nie przeniesiesz. Można sprzedać całe konto razem z GT, GS, MSpoints i kontem Gold. Napisałem już w Twoim drugim temacie. Nie rób bałaganu!
     
  9. mentes

    mentes Banned

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Italy
    tak w 100% wystarczy ci dysk 60GB a najlepiej to zaopatrz się w 120GB.
     
  10. garnek

    garnek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2009
    Posty:
    409
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Aha, ale raczej kupie 60GB.
     
  11. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
  12. elvisopl

    elvisopl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2008
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie musisz nic dodatkowo kupować by przenieś całą zawartość dysku i wgrać na większy. Możesz zrobić to również poprzez przeniesienie zawartości całego dysku używając "przenieś" na pendrive'a, wymienić dysk i tą samą operacją w drugą stronę. Używając tej opcji możesz sobie spokojnie wybrać, co dokładnie chcesz przenieść. Domyślnie masz zaznaczone wszystko. Opcję tą znajdziesz w ustawieniach systemu->pamięć. "Y" i możesz działać. Ostatnio robiłem to w ten sposób. Działa bez problemu i nie musisz nic kombinować. Jeszcze jedno. Musisz mieć nowego dash'a.
     
Wczytywanie...

Poleć forum