1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak przenieść punkty na nową konsolę ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dawidpoland, Lipiec 8, 2010.

  1. dawidpoland

    dawidpoland Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam pytanie czy można przenieść punkty GS ze starej konsoli na nową, którą zamierzam kupić ? czy trzeba wszystko od nowa nabijać ? nie gram na xbox live.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Robinq

    Robinq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    78
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Przenieś profil kartą pamięci/dyskiem/pendrivem.
     
  4. daniel12949

    daniel12949 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Stalowa Wola
    Kopiujesz z dysku lub karty pamięci swój profil na pendriva (wchodzisz w ustawienia konsoli i pamięć szukasz swój profil bierzesz kopiuj podłączysz pendriva i przenosisz na niego a później na nową konsole)
     
  5. dawidpoland

    dawidpoland Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki za odpowiedz. Leci "Dziękuję"
     
  6. Dragsiu

    Dragsiu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    240
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jeżeli "nowa" konsola to Slim, to zostaje tylko pendrive. Ślimak nie ma slotów na karty pamięci, a dysk jest całkiem inny (no chyba, że jakieś transfer kity, czy cóś .)
     
  7. CrazymanGD

    CrazymanGD Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Możecie pomóc?
    Otóż również zamierzam wkrótce kupic tego nowego XBOX'a 360 Slim. No i jak mam skopiowac profil i save'y na jego twardy dysk? Mam tylko kartę pamięci, a w nowej konsoli nie ma na nie slotów. Próbowałem już dwoma pendrive'ami, ale konsola żadnego nie zobaczyła. Czy jest jakiś inny sposób?
    Spróbuję na razie jeszcze raz użyc pendrive'ów, ale nie wiem, czy to coś da. Proszę o pomoc!
     
  8. Jablo33

    Jablo33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 21, 2010
    Posty:
    313
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław # Xbox Live ;d
    Zaktualizuj dashboard do najnowszej wersji, następnie wsadź pendrive, wejdź w ustawienia konsoli > pamięć > przekopiuj profile i to samo robisz w slimie, tylko, ze z pendrive na dysk.
     
  9. CrazymanGD

    CrazymanGD Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki za pomoc. Niestety nie mogę tego teraz zrobic, bo jestem poza domem. Tylko... jak mam zaktualizowac dashboard? W domu nie mam internetu. Czy aktualizacja z gry Prince of Persia The Forgotten Sands powinna wystarczyc?
    PS. Tak właściwie to nie wiem dokładnie co to jest ten dashboard. To jest to główne menu, soft, czy coś innego?
     
  10. Jablo33

    Jablo33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 21, 2010
    Posty:
    313
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław # Xbox Live ;d
    Dashboard nawet możesz ściągnąć w kafejce czy czymś i musisz nagrać go na Pendrive'a. Dashboard jest to oprogramowanie konsoli. Let me google that for you
     
  11. Dogg

    Dogg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2010
    Posty:
    485
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Albo w tym nowym dashboardzie jest opcja przywróć konto XBLA, czy coś takiego. Tak też możesz spróbować.

    EDIT
    Sorry nie doczytałem, że nie masz Live
     
  12. CrazymanGD

    CrazymanGD Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pojutrze spróbuję to zrobic. Tylko nie rozumiem, jak konsola ma zaktualizowac dashboard z pendrive'a, jeśli w ogóle ich nie widzi. Kiedy go włożę, mogę zobaczyc obrazy które na nim mam, ale kiedy próbuję coś skopiowac lub przenieśc, jest tak samo, jak gdyby go nie było.
    No nic, pojutrze się tym zajmę. Może w końcu coś zadziała...
     
  13. koko5329

    koko5329 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    WielkoPolska
    no slim nie ma slotów memory unit
     
  14. CrazymanGD

    CrazymanGD Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Udało się! Działa! Wielkie dzięki za pomoc!
     
Wczytywanie...

Poleć forum