1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

jak przerobić dysk 2.5 cala pod xboxa z RGH

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez lukasz10083, Sierpień 13, 2014.

  1. lukasz10083

    lukasz10083 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam !!
    a więc jak w temacie ... wiem że na forum jest sporo tego typu tematów ale nie jestem pewny w jaki sposób to zrobić tak żeby wszystko poprawnie działało :p dysk jest od laptopa :p RGH czyta każdy rodzaj dysku więc nie bd podawał modelu itp ... posiadam xboxa Slim ... i czy wystarczy że zrobię tak jak w tu jest to opisane --> http://xboxforum.pl/dla-swiezakow-7...hdd-od-pc-tak-chodzi-pod-xboxem-360-a-170797/
    nie posiadam obudowy do dysku ani żadnego adaptera ...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Jak masz RGH to tylko wpinasz dysk i formatujesz na konsoli.
     
  4. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Ten poradnik jest dla konsoli bez rgh. W rgh robisz to co napisał Dexter i działasz.
     
  5. lukasz10083

    lukasz10083 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wielkie dzięki ;)
    a nie trzeba wgrywać fsd jakiś itp ?
     
  6. Przemo2345

    Przemo2345 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2014
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Fsd powinieneś mieć już wgrane..Jak ci przerabiaja konsole na rgh to automatycznie musza zaistalować to.
     
  7. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Wcale nie muszą. No chyba, że konsola uruchamia się od razu z FSD a nie z dashem.
     
Wczytywanie...

Poleć forum