1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak przerobić gre z lt3.0 na lt2.0 i ją nagrać?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez AVIOE, Grudzień 25, 2015.

  1. AVIOE

    AVIOE Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2015
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam. Naczytałem się mnóstwa poradników (z tego i innych forów) ale nadal nie mam odpowiedzi na kluczowe pytania.

    Mam na płycie gre (Gears of War 3) przygotowaną pod lt3.0.
    1. Jak mam zgrać jej obraz (po zgraniu przez IMGBurner pojawiają mi się pliki .iso oraz .mds zamiast .iso i .dvd)
    2. Przez co muszę przepuścić grę (abgx-a, backup creatora czy jeszcze coś innego) aby można ją było używać pod lt2.0?
    3. Czy mogę użyć nagrywarki TSSTcorp SH-S223F używając programu BurnerMAX (wyświetla że nagrywarka jest obsługiwana i że miejsce do nagrywania jest zwiększone)
    4. Czy mogę nagrać na płycie Esperanza DVD+R DL tak żeby działało?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Bartas1989188

    Bartas1989188 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 13, 2015
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    witam,to czego nie wiesz jest napisane w tych poradnikach:

    1.Żeby miec plik .dvd musisz przepuścić obraz przez abgx
    2.Musisz przepuścić przez program w/w z ustawieniami pod lt2.0
    3.Skoro powiększa płyte to możesz nagrać a czy bedzie działać to sie przekonamy jak nagrasz
    4.Na każdej płycie możesz nagrać tylko najlepsze są Verbatiny i ew.Platinium
     
  4. AVIOE

    AVIOE Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2015
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Czyli jak mam zgrać ten obraz? Bo nadal nie kumam.

    A propo tych płyt, to w poradniku do nagrywania na lt2.0 jest napisane że trzeba wybrać Media ID konkretnie Verbatima (czy coś takiego). A jeśli ustawie wszystko tak samo i nagram na esperanzie?
     
Wczytywanie...

Poleć forum