1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Poradnik Jak przerobić HDD od PC, tak aby chodził pod Xboxem 360.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez suraj222, Lipiec 8, 2013.

  1. WRUB5ON

    WRUB5ON Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    1553
    Polubienia:
    831
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KALISZ
    Jak nie ma sensu jeżeli black jest w tej samej cenie co blue to wiadomo ze lepiej wziąć black większa pamięć cache 16mb a nie 8 i większą prędkość obrotowa 7200 a nie 5400 jak w przypadku blue

    Wysłane z mojego C6603 za pomocą Tapatalk 2
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rob1N_PL

    Rob1N_PL Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    1858
    Polubienia:
    224
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Gdzie masz w tej samej cenie? 500blue od wd z allegro to 190 z wysyłką.
    Tzn źle się wyraziłem. Nie ma go na liście ale na innym forum pisali że działa. Poza tym zawsze zostaje hex który na 100% go przerobi skoro ludzie nawet seagaty nim robią.


    Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. Yoky

    Yoky Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Posiadam dysk WD_120_GB_JB. Czy jest szansa, że uda go się przerobić, aby działał z XBOX360? Robić wg poradnika, czy innym sposobem?
     
  5. patrycjusz walasek

    patrycjusz walasek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 5, 2014
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  6. lrdmaras

    lrdmaras Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2012
    Posty:
    51
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Przerobiłem WD500 BLUE i chodzi bardzo ładnie.
     
  7. przempat

    przempat Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Polkowice
    Ja mam HDD zgodny z tym co są na liście WD1600BEVS ale za cholerę nie mogę się z nim dogadać cały czas wywala mi komunikat " No ATA devices present!" i nic nie mogę zrobić.
    Próbowałem już na różne sposoby i nic. Bootuje z pendrive czystego MSDosa, FreeDOSa, ale nic nie pomaga w samym DOS widzę dysk jako [2] ale HddHackr nie widzi go, czy musi być jakiś dodatkowy sterownik? W BIOSie nic nie mogę zmienić sprawdzałem ale tam nie mam żadnych opcji odnośnie HDD.

    Notbook HP Pavilion dv7
    HDD - WD1600BEVS [FAT 32]
    HDDHackr- 1.40
    HDDSS.BIN - dedykowany do mojego dysku pobrany wraz z HDDHackr 1.40 wraz z całą paczką do różnych dysków.

    Co najlepsze to oryginalny z Xboxa podpinam i też nic z tego ten sam komunikat.
    Proszę o pomoc
     
  8. Qpencjusz

    Qpencjusz Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 22, 2014
    Posty:
    107
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Strzelin
    Czy ten dysk się nada na przeróbkę : WD5000LPVX?
     
  9. Damian_89

    Damian_89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2011
    Posty:
    333
    Polubienia:
    880
    Punkty za osiągnięcia:
    93
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Devil Team Hacked
    Sprawdź sobie serie dysku, wszystko jest w pierwszym poście, pozwolę sobie zacytować:

     
  10. Rob1N_PL

    Rob1N_PL Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    1858
    Polubienia:
    224
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Napisz jaka rewizja. Miałem 2 lpvxy i jeden działał a drugi nie.
     
  11. Qpencjusz

    Qpencjusz Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 22, 2014
    Posty:
    107
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Strzelin
    A jak sprawdzic ta rewizje?
     
  12. Pavvelrm

    Pavvelrm Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Na co patrzeć w doborze dysku? Szukam dysku 60-120GB.
     
  13. Pavvelrm

    Pavvelrm Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Podeśle ktoś linka do hddss.bin do dysku 80gb?
     
  14. Boniunio1988

    Boniunio1988 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2013
    Posty:
    56
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Bydgoszcz
  15. Boniunio1988

    Boniunio1988 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2013
    Posty:
    56
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Bydgoszcz
    A mi by mógł ktoś podrzucić dobrego linka do plików dyskietki startowej win98 bo w necie jest tego dużo i każda się różni od siebie i niewiem które są dobre.
    Z góry dzięki za pomoc
     
  16. Pavvelrm

    Pavvelrm Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  17. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    545
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Bo możesz z no go zrobić tylko 20 lub 60gb
     
  18. Mojrzesz

    Mojrzesz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2014
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  19. kamileloo92

    kamileloo92 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2014
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bytom, Poland
    Czy ten tutek mozna wykorzystac do konsoli fat? Musza byc dyski 2,5 " czy moga byc 3,5?
     
  20. Damian_89

    Damian_89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2011
    Posty:
    333
    Polubienia:
    880
    Punkty za osiągnięcia:
    93
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Devil Team Hacked
    Jak najbardziej, jeżeli chodzi o dysk to 2,5".
     
  21. Boniunio1988

    Boniunio1988 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2013
    Posty:
    56
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Bydgoszcz
    To by ktoś mógł podrzucić linka do prawidłowych plików dyskietki startowej win98?
    z góry dziękii za pomoc
     
Wczytywanie...

Poleć forum