1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak przerobić konsole zeby dzialaly wszystkie gry !!!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez nowicki1990, Listopad 10, 2010.

  1. nowicki1990

    nowicki1990 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Chodzi mi o gry stare ktore byly kiedys, te ktore teraz sa typu gothic, mafia oraz te ktore beda za pół roku. Jaka przerobka ma byc wgrana jezeli kupie starą wersje konsoli z hd lub slima. Dziękuje i pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
  4. nowicki1990

    nowicki1990 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    I to wtedy wystarczy ze na nowke konsole bedzie wgrana ta przerobka i nic wiecej nie bedzie potrzeba ? ściągam gre nagrywam przez iso budn i pewnosc ze dziala ? czytalem o jakis dashboardach i frimewarach ale nawet nie wiem do czego to jest ?? kupie na 99% slima
     
  5. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    nic wiecej nie potrzeba ... na slima LT+ i trzeba trochu poczekac jeszcze
    grę nagrywasz imageburnem a nie "iso budn :) "
    dashboard to system xboxa sam ci sie ściągnie z sieci
    a firmware to inaczej ten ixtreme :) - poczytaj trochu forum
     
  6. quatron

    quatron Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Flash LT i hulasz ile dusza zapragnie i o nic sie nie martwisz koszt okolo 70zl
     
  7. HIF PL

    HIF PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No tak... ale jeśli chce kupić slima to będzie trzeba napęd podmienić. A te gry "za pół roku" to też nie jest takie pewne, czy pójdą na tym FW. Na ten przykład Fable III, oczywiście przy najnowszym dashboardzie.
     
  8. nowicki1990

    nowicki1990 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale ponoc ktoras wersje slima idzie juz przerobic...czyz nie ? a czym sie roznie LT od LT+ ?? I jeszcze ten dashboard to sie sciagnie automatycznie jak podlacze wifi do neta czy jak ??
     
  9. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    LT od LT+ różni się tym że LT+ jest lepsze =). A dokładnie chodzi o to że LT+ potrafi "ominąć" najnowsze zabezpieczenia M$, który w połączeniu z najnowszym Daschem i specjalnie "spreparowaną" grą (aktualnie tylko Fable 3) potrafi wykryć że posiadasz przerobioną konsolę i zablokować możliwość odpalenia kopi zapasowych gier które takowe zabezpieczenie posiadają.

    Ze swojej strony to jeśli chcesz by Ci kompletnie wszystko chodziło, to byś musiał się zaopatrzeć w poczciwego DVD firmy samsung który był kiedyś wsadzany do Klocka i wsadzeniu tam Extrema (to nie błąd), lub Ixtrema LT ponieważ Samsung nie posiada funkcji współpracującej z najnowszym zabezpieczeniem.
     
  10. nowicki1990

    nowicki1990 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli jak kupie napęd samsung TS-H943 MS28 i wgram do niego tego LT 1.1 (czy jakiś inny ?? ) to bedzie wszystko chodziło przez najbliższy okres ?
     
  11. Marf

    Marf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    1024
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Na strym dashu tak,ale lepiej poczekac troche na LT +
    floyd - ale konsola wykrywa spoofa napedu i i tak oflaguje.
     
Wczytywanie...

Poleć forum