1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak przerobić konsole

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez smolak, Lipiec 23, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. smolak

    smolak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Brzeg, Poland
    Przedewszystkim na początek prosił bym o nie krytykowanie mnie bo jestem zielony w temacie przeróbek :D
    I z góry dzięki za wyrozumiałość
    Witam mam do was pytanie posiadam xbox-a 360 phat z przeróbką lecz nie wiem co dalej robić został przerobiony zanim go jeszcze kupiłem i teraz moje pytania się rodzą. co po koleji mam zrobić szukałem różnych tutoriali ale na każdym z nich mam jakieś problemy czy mógł by mi ktoś podesłać jakieś linki które pomogły by mi w przerobieniu jej na najnowszy soft.
    Napęd jest Chiba benq bo jak go rozkręciłem to w okienku jest biały kabelek. Tylko nie wiem jak mam sprawdzić co jest wgrane na niego i co mam robić dalej. tylko proszę nie piszcie poszukaj w google albo coś w tym stylu bo szukam i nie mogę znaleźć:(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Seb93

    Seb93 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    331
    Polubienia:
    92
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Warszawa
    lepiej oddaj do fachury powiedz żeby ci wgrał lt 3.0 powinno ci to wynieść max 40 zł
     
  4. smolak

    smolak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Brzeg, Poland
    powiem tak ja lubie sobie życie utrudniać więc wolał bym zrobić to sam :D a i odrazu mówie nie iwem czy mam bana czy nie ale zie zależy mi na graniu na xlive
     
  5. YokaPL

    YokaPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2012
    Posty:
    204
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bydgoszcz
    nagraj sobie coś na lt3.0 jak nie pojdzie to masz lt 2.0 :D albo na odwrot zrob
     
  6. smolak

    smolak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Brzeg, Poland
    wcześniej ściągałeem gry na których nie było opisu. ale ostatnio miałem problem bo ściągnełem sobie "Worms The Revolution Collection ENG PAL" i wyskoczyło mi że jest potrzebna aktualizacja która była na płycie lecz pod koniec się zwiesiła i wyskoczył bład
     
  7. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  8. smolak

    smolak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Brzeg, Poland
    ok tylkoże własnie mam problem w jungle bo jak przechodze do odblokowania napendu to nie mam tam takiego portu jak jest opisany w tutorialu
     
  9. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    U każdego są inne porty. Musisz sprawdzić wszystkie i znaleźć swój naped.

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  10. smolak

    smolak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Brzeg, Poland
    taż już pubowałem na jednym wogóle nie można nic zrobić a na drugim wyskakuje błąd że nie znajduje dysku
     
  11. koloboro

    koloboro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2013
    Posty:
    87
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    a jak masz podłączony nnapęd do pc. chodzi mi o zasilanie
     
  12. smolak

    smolak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Brzeg, Poland
    pod konsole a co??
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum