1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak przerobić napęd na starym kompie po kosztach??

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Kozi3214, Listopad 21, 2011.

  1. Kozi3214

    Kozi3214 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2011
    Posty:
    121
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Okolice Wrocławia
    Siema.Jak w temacie :D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Zalezy jaki naped. Masz sata w kompie?

    Wysłano z XPERIA X8 za pomocą Tapatalk.
     
  4. D4Ru73K

    D4Ru73K Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2009
    Posty:
    803
    Polubienia:
    99
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    I myślisz, że ktoś Ci odpowie na to pytanie? Może byś tak coś więcej napisał o PC? Płyta główna jaka? SATA? ATA? Jaki chipset? VIA? Intel? Nvidia?
     
  5. Kozi3214

    Kozi3214 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2011
    Posty:
    121
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Okolice Wrocławia
    Płyta główna GIGABYTE, a chipset jak można sprawźić?? Sata się nie dopatrzyłem, nagrywarkę dysk itp. mam podłączone taką grubą taśmą. Ja mam 256mb ram więc on na serio ma już trochę:D
     
  6. The_Human

    The_Human Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    410
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Biauyyyystok
  7. Kris89

    Kris89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2008
    Posty:
    210
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    wpisz model plyty glownej w google i bedziesz wiedzial czy ma kontroler sata, zakladam ze nie ma. polecam kupic kontroler via na pci i usb probe. w 100zl powinienes sie zmiescic
     
  8. Kozi3214

    Kozi3214 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2011
    Posty:
    121
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Okolice Wrocławia
  9. Kozi3214

    Kozi3214 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2011
    Posty:
    121
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Okolice Wrocławia
    GA-7VT880-L
    Procesor

    Socket A AMD Athlon™ XP / Athlon™ / Duron™

    Chipset Mostek północny:

    VIA KT880

    Mostek południowy:

    VIA VT8237
    Realtek 8100C Ethernet 10/100Mb LAN controller
    Realtek ALC658 Audio AC'97 Codec

    FSB

    400 / 333 / 266 / 200 MHz FSB

    Pamięć

    Dwukanałowa DDR 400 (PC3200) / DDR 333 (PC2700) / DDR 266 (PC2100) 184pin
    4 x DIMM slots
    4GB

    Wewnętrzne złącza wejścia/wyjścia

    2 x UDMA ATA 133/100/66 Bus Master IDE
    1 x SPDIF in/out
    2 x SATA
    2 porty USB 2.0 (wsparcie dla 4 portów)
    2 x IEEE 1394 (supports 3 ports)
    1 x FDD
    1 x Game/Midi

    Niby pisze, że mam sata ale gdzie to już nie wiem:D Mógł by ktoś doradzić??

    http://www.gigabyte.pl/products/page/mb/ga-7vt880-l/ źródło i przy okazji zdjęcie mojej płyty głównej:D
     
  10. speedi93

    speedi93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    118
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Jelenia Góra/Jeżów Sudecki
    przecież widać 2 czerwone porty sata pod portami ide... :)
     
  11. Kozi3214

    Kozi3214 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2011
    Posty:
    121
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Okolice Wrocławia
    Czyli LITE ON-a biorąc zasilanie z konsoli zrobię??
    Mam wyciągnięty klucz jak coś:D
     
  12. Dante41k

    Dante41k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2011
    Posty:
    304
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gorzów Wlkp.
  13. speedi93

    speedi93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    118
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Jelenia Góra/Jeżów Sudecki
    Powinieneś zrobić ale nie zrób tak jak jakiś user ostatnio na forum że wgrał flasha bez klucza... :) bo wtedy tylko RGH :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum