1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak przerobić Xbox 360 elite

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Abszor1996PL, Wrzesień 8, 2012.

  1. Abszor1996PL

    Abszor1996PL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Netherland/Aalsmeer
    Witam mam kilka pytan :D

    1.Czy Moge przrobić xbox360 elite ?
    2.Czy Przerobke mozna usunąć ?
    3.Czy piraty moge sobie zapisać na dysku twardym xbox360 ?(ps: tylko blue ray ma wiecej niż 8.5gb miejsca na płycie :D)
    4.Jak przerobić xbox360 elite?
    5.Czy da sie przerobić bez rozbierania (mam konsole już ją rozbierałem ale nie chce mi sie bd składać a jak coś pójdzie nie tak to nie bd jej rozkręcać :D)

    Licze na pomoc dam LIKE!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    Wszystko jest na forum [​IMG]

    1. Każdą elite można przerobić.
    2. Tak, można.
    3. Nagrywasz na płytę i normalnie instalujesz (nagrywarka ihas potrzebna). Xbox nie ma blue ray o_O
    4. Dział Lt/google
    5. Najlepiej dać komuś, kto się na tym zna. Wgrywa sie soft do napędu.
     
  4. Abszor1996PL

    Abszor1996PL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Netherland/Aalsmeer
    Nagrywarka ihas a wiec nie przerabiam bo jej nie mam ;/
     
Wczytywanie...

Poleć forum