1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak przerobić xBox 360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Memes2010, Grudzień 5, 2014.

  1. Memes2010

    Memes2010 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Zakładałem już na tym forum taki temat lecz miałem problemy z internetem i jakoś zapomniałem o tym.

    Dziś odpaliłem xBoxa 360 i sobie przypomniałem. Chciałem wykonać przeróbkę xBox 360.

    Otworzyłem go i mój model napędu to DG-16D2S-09C


    Jestem w tym zielony, ale chce się czegoś nauczyć :)

    Dlatego chciałem abyście mi wytłumaczyli od podszewki gdzie co i jak. Będzie to żmudne ale myślę, że damy radę.

    Z góry dziękuję za pomoc.

    Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Poszukaj na forum, są odpowiednie tutoriale jak to wykonać.
    Podpowiem Ci że do tego napędu będziesz potrzebował Probe, które możesz kupić lub sam wykonać.
     
  4. Memes2010

    Memes2010 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ahm... zapomniałem dodać że Xbox był przerabiany wcześniej, to coś zmienia?
     
  5. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Nie, musisz postępować tak samo
     
  6. Memes2010

    Memes2010 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Praktycznie to chcę zaktualizować przeróbkę ;>
     
  7. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Czy chcesz zaktualizować czy pierwszy raz przerabiać i tak musisz wyciągnąć z napędu DVD KEY...
    No chyba ze masz go gdzieś zapisanego to pół już zrobione.
     
  8. Memes2010

    Memes2010 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jest jakiś poradnik do wyciągnięcia tego klucza? W sumie widziałem gdzieś na forum link do yt. Jak będę w domu to wykonam tą akcję i odpiszę ;)
     
  9. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
  10. Memes2010

    Memes2010 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sam tego nie zrobię ^^
    Zna ktoś kogoś kto robi przeróbki w okolicach Pszczyny ??
     
  11. wojek_gacek

    wojek_gacek XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2008
    Posty:
    661
    Polubienia:
    151
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    BB
    W Bielsku jest kolega z forum AKIR polecam ;)
     
  12. Memes2010

    Memes2010 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Gdzie tam Bielsko ^.^ W sumie po świętach będę w Bielsku, ale to po świętach ... :/
     
  13. sqbnc

    sqbnc Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 25, 2014
    Posty:
    76
    Polubienia:
    54
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    BBA
    No jak byś miał daleko z Pszczyny do Bielska
     
  14. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Kawal drogi 15minut drogi hihi
     
  15. Memes2010

    Memes2010 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak na razie nie jestem mobilny ;) No i nie mieszkam czysto w Pszczynie, do Pszczyny mam 20 minut drogi, w 40 minut zajadę do Bielska, ale tak jak mówię dopiero po świętach. Hmmm dobra jak nikt taki się nie znajdzie, to się jeszcze odezwę :)

    Ile trwa taka aktualizacja przeróbki w twoim wykonaniu? :p
     
Wczytywanie...

Poleć forum