1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak przerobić xbox z lt na lt+ bez lutowania itp

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez Lukaszenka, Kwiecień 26, 2011.

  1. Lukaszenka

    Lukaszenka Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2010
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    cze, jak wgrać nowy ixtreme do xbox 360? mam liteona , nie chce lutować nie da sie podlaczyć po prostku kablem sata albo coś? jak wgrać nowego lt najprosciej bez lutowania itp? z gury thx
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. t3rror

    t3rror Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    617
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Rozumiem, że nie masz zapisanego klucza DVD?

    [thread=89475][TUTORIAL] PMT HACK ,odczyt klucza z WSZYSTKICH LITEONÓW !!![/thread]
     
  4. Lukaszenka

    Lukaszenka Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2010
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    może będe miał bo przerabiałem u goscia i miał mi podać czekam ok z 7 miechów ale może w koncu odpisze :)
     
  5. Lukaszenka

    Lukaszenka Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2010
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    i pytanie czy jak podlacze xbox do neta to aktualizuje sie automatycznie dashboard? bo ***** chciałem sobie wgrać kodeki do filmów i powgrywąc dlc do gierek itakie tam , ******a mnie już to ciagle jakies zabezpieczenia to nici z black ops jak nie mam w nim ap 2.5?
     
  6. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    Tak, przy podlaczeniu do live sciaga aktualny dashboard. Wg mnie lepiej teraz sobie wgraj te kodeki zanim wyjdzie dash 13..., ktory kasuje przerobke
     
  7. Kosa77

    Kosa77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2010
    Posty:
    168
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Świdwin
    A kiedy ma wyjść ten nowy dash?
     
  8. DeadWarrior

    DeadWarrior Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2011
    Posty:
    412
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Z tego co wiadomo to w najbliższym czasie, nic nie jest potwierdzone, może 2tyg może miesiąc.
     
  9. Kosa77

    Kosa77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2010
    Posty:
    168
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Świdwin
    I co naprawdę będzie usuwał przeróbkę?
     
  10. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    tak ale jak masz klucz to robisz jeszcze raz i po krzyku
     
  11. Lukaszenka

    Lukaszenka Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2010
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    bana nie dostane jak mam lt+ albo 11 co nie? kurde ale musze zalatwic klucz 48h , a i tak ja tego xboxa sprzedaje nie mam zamiaru sie użerać bo nie wgram normalnie dlc czy kodeków za live tza placic itp itd , a i pytanie taki klucz mozna samemu se wyciagnanc z konsoli nie? jak byla juz przerabiana ? ehh to chyba nie poglodam se filmów:( nie chce mi sie bawic w podlaczanie go do sieci i placic 3zl za film :( bo tyle kosztuje karta live:( jtag by sie przydał ale brat takiego wybrał xa to trudno:(
     
  12. Lukaszenka

    Lukaszenka Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2010
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    yy , taa ciekawe przecież bendie chyba wykrywał przeróbke to i tak usunie chyba czy siak a jak nie to ciągle i tak będa problemy bo nie wgrasz dlc bo bany itp itd
     
Wczytywanie...

Poleć forum