1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

jak przeróbka

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez pave5, Styczeń 27, 2012.

  1. pave5

    pave5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2011
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    witam,
    1 jak sprawdzić jaką ma się przeróbkę w konsoli(np lt 2.0 czy 3.0) proszę o napisanie krok po kroku.
    2 gdzie jest napisana data produkcji konsoli ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    1. Nie idzie tego sprawdzić, jedynie po grach jakie Ci działają
    2. Z tyłu na obudowie konsoli.
     
  4. tomo89pl

    tomo89pl Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wrocław
    Data produkcji:
    [​IMG]
    [​IMG]
    Jeśli chodzi o przeróbkę najprościej ale i łopatologicznie - metodą prób i błędów,to poprostu wkładając gry wymagające odpowiedniego LT aż do skótku => wykluczenia innej przeróbki.
     
  5. pave5

    pave5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2011
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    na tej przeróbce śmiga Crysis 2;Nfs hot pursit 2. była robiona około 2 miesiące temu
     
  6. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jeśli 2 miesiące temu to pewnie lt 2.0.
     
  7. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    Spróbuj odpalić jakaś grę xgd3. Podlaczales przez te 2 miesiące konsole do neta?

    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
  8. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  9. pave5

    pave5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2011
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    to nie ja mam tą konsole. znalazłem ją na allegro i pisze ze sprzedawcą. macie jakieś pomysły o co jeszcze się go spytać ?? działa MW2 więc to lt 20
     
  10. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Gdyby działało MW3 to mógłbyś powiedzieć, że ma lt 2.0. Jeśli ma klucz napędu to nieważne, przerobisz sobie sam na jaki LT chcesz.
    http://xboxforum.pl/artykuly-f206/[tutorial]-flash-liteon-ixtreme-1-91-jungleflasher-98709.html
     
Wczytywanie...

Poleć forum