1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

jak przeslac dane z tysku twardego z xboxa na PC?

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Salzman, Grudzień 14, 2008.

  1. Salzman

    Salzman Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    tak jak w temacie chce sprzedac ixa bo sie popsul ale chce miec moje rzeczy na nowym (ktory dopiero kupie) jak przeslac na kompa dane czy to jest wogole mozliwe ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  4. Salzman

    Salzman Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    chyba ci sie cos pomylilo to chyba nie mialo byc tu :p

    A jak ci chodzilo o moj inny tema to dzieki ale mnie chodzi ze ja ma te gierki nagrane na plytce :/ i nie wiem co na niej jest :p
     
  5. sebolek

    sebolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2008
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legionowo
    jest to mozliwe musisz dysk rozkrecić i jakimś programem zgrać to wszystko ;) najgorsze ze nie pamietam jakim programem i jakim kablem to polączyć ale znajdz temat gdzie podlaczaja dyski od kompa do x360 to to samo zrób tylko ze swoim ale bez ostatnich punktow
     
  6. Salzman

    Salzman Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    chyba dopiero sprzedam jak kupie nowego to przesle kablem bo mam tego kit-transfera, ale czy jak bede przesylal to te punkty zdobyte w grach sie usunal ?
     
  7. sebolek

    sebolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2008
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legionowo
    punkty są przypisane do konta;] save i demka możesz stracić ale punkty zostają ;)
     
  8. Salzman

    Salzman Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ale ja nie mam konta na live ja nie mam wogole podpietego do neta wiec punkty chyba nie zostana albo ? punkty mi sa obojetne ja sie martwie o save :p
     
  9. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    To po co w ogóle kombinujesz jak masz ten kabel :) U mnie przy kopiwaniu tym kablem wywaliło jakiś błąd, ale nic nie skasował i wszystko działało ok. Przywróciło nawet parę starych demek i arcadówek lol
     
  10. zywiec99

    zywiec99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Piła
    Nie prościej jest ci zostawić sobie ten dysk i kupić nowego xboxa w wersji arcade? Wtedy podepniesz sobie swój dysk, a karte pamieci bedziesz mogł sprzedac. Dla mnie takie rozwiazanie jest najbardziej logiczne.
     
  11. Salzman

    Salzman Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ja chce kupic sobie 60gb albo 120 gb :D:D:D
     
  12. marcin666

    marcin666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2008
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Skoro juz jesteśmy w temacie przesyłania danych:rolleyes: .Mam pytanie ,po podłączeniu do xboxa mojej mp3 (poprzez usb) nie mam pojęcia jak zgrać na dysk (mam 60 giga) pliki muzyczne ,jasne że mp3.Pomożecie?
     
  13. Salzman

    Salzman Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nie da sie zgrac mp 3 na dysk twardy, musisz je przerobic w wma. Tu masz program do tego : http://www.eprogramy.net/programy/multimedialne/free-mp3-wma-converter/. potem wsadzasz ( nagraj na cd rw najlepiesj jest tak ) jak xbox odczyta plyte to bedziesz mial po lewej stronie napis zapisz muzyke. Ale ja tez mialem problem z tym bo zgraelm na dysk twardy kolo 800 mb muzy a on dalej mi pokazywal 13,6gb wolnego i nie wiem dlaczego. Najlpesze jest to ze jak grasz to mozesz sluchac wlasnej muzy :D. Aha i do tematu mp3 nie zgrasz na ixa mozna tylko ich z pendrivera sluchac. Aha jeszcez jedno nagraj na plytke za pomaca nero i dajesz tam audio czy jakos tak. :p
     
Wczytywanie...

Poleć forum