1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak przetestować xboxa czy jest w pełni sprawny..?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez michalek21, Październik 6, 2010.

  1. michalek21

    michalek21 Banned

    Dołączył:
    Październik 3, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Hej, mam do was pytanie.. zamówiłem na allegro xboxa i przyjdzie do mnie najwcześniej w piątek . ale prawdopodobnie znając pocztę polską w następny piątek.. i mam pytanie bo jak sprawdzić czy jest w pełni sprawny(ma to być Jasper) .. Dodam, że nie mam na niego żadnej gry więc lipa.. A chciałbym go przerobić od razu, tylko że nie będę przerabiał przerobie a tu się okaże, że coś nie działa i nie mam gwarancji bo przerobiłem, a potem mi się zachciało bawić w testera..

    Pomożecie?

    P.S. 70-100zl za przerobienie liteon v2(prawdpodobnie bo konsola z końca 2008 jest) to dobra cena?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12094
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    To napęd v1, możesz rozebrać czy nie było nic robione na płycie głównej innego testowania nie ma
     
  4. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    albo pozycz od kogos oryginalna gre, pograj i bedziesz wiedzial. Poza tym to nie jasper tylko falcon, chyba ze przez koniec 2008 rozumiesz listopad lub grudzien.
     
  5. michalek21

    michalek21 Banned

    Dołączył:
    Październik 3, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    dogadałem się, że dopłacę, a on mi wyśle jaspera :D Nikt z moich kolegow nie ma xboxa..

    Jakieś pomysły? Myślałem o jakimś filmie dvd ale nie wiem czy to to samo co gra?
     
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    to zdecydowanie nie to samo i nie powie Ci ze wszystko ok.
     
  7. Kobian

    Kobian Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam.

    Trzeba pograć :) Zainwestuj w jakąś używaną grę 40-50zł z gatunku jaki lubisz, pograj kilka dni i będziesz wiedział czy z konsolą wszystko w porządku.

    Pozdrawiam.
     
  8. michalek21

    michalek21 Banned

    Dołączył:
    Październik 3, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a jakie gry polecacie? tylko tanie.. bo mam uuz red dead redemprion ale pirata . chcialem konsole odrazu przerobuc ale juz nie wiem..
     
  9. maciek1027

    maciek1027 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2009
    Posty:
    211
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    naściągaj sobie dem i tyle;p(nagrywasz na normalną DVD i jazda, poszukaj tematów, jest tam opisane co i jak), tanie gry... Fifa 07 czy PES 06, stare "piłki"
     
  10. michalek21

    michalek21 Banned

    Dołączył:
    Październik 3, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a mozesz dac jakis link? sciagam jakies demo, nagrywam je na plytke dvd 4.7GB tesco . wsadzam do konsoli i gram bez przerabiania?
     
  11. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  12. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    Demos
    http://xboxforum.pl/gry-f168/x360-demos-[dema-na-x360]-zakaz-postow-bez-linkow-397.html
    Dema musza byc tylko w okreslonym katalogu na plycie.
     
  13. michalek21

    michalek21 Banned

    Dołączył:
    Październik 3, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    aha to spoko dzięki adidas2009, mam tylko takie pytanie :D czy moge nagrac kilka dem na jedno dvd?

    Aha i dema jakich gier dadzą mi najwięcej frajdy itp. i żeby były jak najdłuższe

    P.S. mam jeszcze pytanie czy da się gry nagrać np na usb(pendrive) jak nie mam dysku?

    I macie jakieś stornki z demami co uploadują na rapidshara? BO popykał bym sobie w kilka dem a tu same megauploady itp a mam akurat premium na rapidzie

    Jak macie jakieś linki do ufc demo albo jakies inne walki to dajcie linki :D
     
  14. maciek1027

    maciek1027 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2009
    Posty:
    211
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    tu masz *******, poszukaj a znajdziesz;p
    Demos

    możesz kilka dem na jedną dvd nagrać

    Każde demo będzie w takim czymś, folder o nazwie content w nim kolejny o nazwie 0000000000000000 a potem jest folder 4E4D87E6
    Aby było kilka dem na jednej DVD, to trzeba tak, - Wejdź do folderu 0000000000000000 i tam wkleisz kolejny folder typu 4E4D87E6



    0000000000000000:
    -4E4D87E6
    -5E4D87A6
    -6B4D87E6




    do pendrive też się da, poszukaj a znajdziesz;p
    spróbuj tym programem USBXTAFGUI_v31

    tu instrukcja na starszej wersji(możesz działać na starszej)
    http://xboxforum.pl/oprogramowania-f13/[tutorial]-wgrywanie-gier-demo-na-pendriva-50472.html
     
  15. michalek21

    michalek21 Banned

    Dołączył:
    Październik 3, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    aha, a jak sćiągnąłem sobie jakiś demo i to demo bylo w partach rar to te pary mam nagrać czy zrobic foleder 59C1CB974CE6B4509D40922402A30BE03758C9FC45 i do niego wsadzić plik ktory po wypakowaniu ma 882mb i nazywa się 59C1CB974CE6B4509D40922402A30BE03758C9FC45
     
  16. maciek1027

    maciek1027 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2009
    Posty:
    211
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    te rary musisz wypakować. Jak masz jakąś wątpliwość, to prześlij screena i jakoś dojdziemy;p
     
  17. michalek21

    michalek21 Banned

    Dołączył:
    Październik 3, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ściągnąłem sobie gotika 4 i wypakowalem, mam coś takiego . co teraz? [​IMG]

    http://img826.imageshack.us/img826/1977/beztytuuzk.jpg


    sory za slaba jakosć, dodalem linka i jak go przybliżysz to wszyskto widać

    Aha i jak to zrobic jeśli mam iso i chce kilka dem nagrac na raz?
     
  18. michalek21

    michalek21 Banned

    Dołączył:
    Październik 3, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    @up nikt nei ma pomuslu? plx . jak mam to demo i podobne nagrać?
     
  19. maciek1027

    maciek1027 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2009
    Posty:
    211
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    wsadź ten plik do folderu o nazwie 4E4D87E6 albo jakiejś innej, bo innego rozwiązania nie widzę. Ten plik powinien znajdować się właśnie w folderze np. o nazwie 4E4D87E6
     
Wczytywanie...

Poleć forum